Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben izah edeyim size alın teriyle aldım demiş bende alın teriyle aldım hırsızlık yapıp almadım arabamı dedim. Aracımın garantisi bitti servise götürmez oldum.. Bu konuda yazmamın sebebi bu çok basit bir şikayetti servisin tek suçu yaptığı işi yanlış lanse etmek...
Kendi aracımda servisten çektiklerimden aklıma gelen birkaçı;

Polen Flitresinin kapağının tırnaklarını kırmışlar,
Yağ filitresinin kapağında yaylı tırnaklı basit bir mekanizma vardır onu kırıp öyle takmışlar..
Fren balata ikaz sensorunu koparmışlar..
Bunlar sadece aklımda kalanlar ve düzeltmeden öylece toplayıp vermişler arabamı..

Daha önce baska markalardan araçlarım oldu ve malesef en kötü servis fiatta, bu belki çok fazla silkülasyon olduğu içindir.. Italyan arabası biraz sıkıntılıdır ayrıca, bu problemler tuzu biberidir.. Uslubunuzda biraz bana karşı sinirli olduğunuzu sezdim belki bana öyle gelmiştir ama tamam iyi hoş alın teriyle aldık bu araçları hepimiz ama hali hazırda bir avuç civata araba dediğiniz şey kimseye kırılmaya bozulmaya gerek yok bence..
yok yok sinirli değilim sadece o kadar okudum ve hırsızlık konusuna deyindiğiniz için dikkatimi cekti ortamı germek veya size bir sinirim olduğundan değil yanlış anladın benim dikkatimi ceken asıl konu bende alın teriyle aldım servise gidip 3 kuruşluk işi 10 kuruşa yaptırıyorsam özen isterim ilgi alaka isterim hata kabul etmem.