Fiat, bunu kardeşime yapmayacaktın
Kardeşime o arabayı tavsiye eden benim,
Enrico Alibertiye gidip pazarlığını yapan benim,
Arabasını aldıktan sonra servise gideceği zaman,
arabayı aldığı bayinin servisine gitmesini tavsiye eden benim.
Servise giden arabanın lastiklerini değiştiren bence art niyetli bir yada bir kaç servis çalışanı,
Enrico Aliberti ve FİAT bu konuda, servis çalışanlarının hatasının arkasında durarak neyi ispatlamaya çalışıyorlar merak ediyorum.
FİAT Markası ve Enrico Aliberti ye ait bu şirket in kendisi bu şikayetlerden ne kadar haberdar bilmiyorum.
Önemli olan müşteri memnuniyeti , ve karşılıklı güvendir.
FAKAT!!!!
BENİM VE KARDEŞİMİN FİAT'a ve ENRİCO ALİBERTİYE KARŞI NE GÜVENİMİZ NEDE MEMNUNİYETİMİZ VARDIR.
ŞU SAATTEN SONRA DA FİAT VE ENRİCO ALİBERTİ BİZDEN MÜŞTERİ OLARAK MEMNUN KALMAYACAKLARDIR.
FİAT VE ENRİCO ALİBERTİ YE BU YAŞANAN SORUN KARŞISINDA BİLDİRDİĞİM DUYURUDUR...
bakın okuyun çok şaşıracaksınız !!!
Dava süreci başladı arkadaşlar.. Satış müdürüyle bir görüşme yaptım. Servis müdürünün kendisine bu durumdan bahsetmediğini söyledi. Buolayla ilgili bana yardımcı olacaklarını söyledi ama konuşalı 5 gün olacak nerdeyse hala geri dönüş yapılmadı. Üstelik konuşma yaparken "müşteri memnuniyeti" ifadesini kullanmış olmaları beni umutlandırmışken bu kadar ilgisiz tavırları yine kötü bir izlenim bırakmalarına sebep olmuştur. Sonuçları sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. BUrda açık etmek istemediğim dava sürecini etkileyebilecek unsurlar da söz konusu. Sonuç alınca hepsini yayınlayacağımdan emin olabilrsiniz. Fiat ve Enriko Aliberti hakkında şikayeti olanların toplanmalarını öneriyorum. Ses çıkarmadığınız sürece aynı işlemlere siz de tabi tutulacaksınız.
Çok önemli bir not : Satış müdürünün kendi ağzından ;
"Artık servisimize gelen tüm araçların latik markalarını kayıt altına almaya başladık" dedi...
Bunun doğru birşey olduğunu mu düşünüyorsunuz? dedim.. Sadece lastikler mi kayıt altına alınmalı, benim aracımın üstünde demirbaş olan o kadar çok parça var ki benbunların hepsinden de şüphe duyuyorum ne yapacaksınız ? dedim.. susmak zorunda kaldı..!!! arkadaşlar komik duruma düşüyorlar.... açın gözünüzü '!!!