geçen yaz arka kapıların gergi yayları gıcırdamadan dolayı değişti. ne tesadüftürki arka kapıların 2si birden gene gıcırdamaya başladı, parçaların tekrar siparişi verildi bakalım değiştirmeye gittiğimde sorucam öncekilerle aynı mı diye.
Printable View
Merhaba arkadaşlar yaz geldi ve ilk defa kapı gıcırdaması sorunu gecen hafta sonu yaşamaya başladım. Geçen yaz aylarında genelde kapalı garajda dururdu aracım akşamları binerdim. Şimdi daha fazla kullandığım için gündüz güneşte durunca sıcakla beraber sesin ortaya çıktığını düşünüyorum. Bugun araç servise gitti ve 1 saat içerisinde arka 2 kapının gergileri garantiden değiştirildi.Yeni takılan gergiler eski gergilerden farklı. Farkı önümüzdeki günlerde deneyimleyeceğim.
Benim yeni olan (denilen) gergiler iki kez değişti.ve yazın gelmesiyle tekrar ses cıkarıyor. 3.kez değişecek..
Fitillerinizi kontrol edin derimm, icine akvaryum hortumu sokarak sağlamlaştırabilirsiniz........ Belki pudra da çözüm olabilir.........
selamlar, 2011 grande puntomun arka kapı gergileri dün Ankara Kavaklıdere Oto'da 1 saat içinde ve garanti çerçevesinde değiştirildi. KAvaklıdere bir kez daha müşteri memnunuiyetini sağladı.
Benim lpg olduğu için garanti delinmiş.Ayrıca bakımlarını dışarda yaptırıyorum yinede değiştirirler mi gergileri