kimse yok mu ?
Sanırım Herkes Tatile çıkmış :=))
Merhaba arkadaşlar aracımın 60 bin km bakımı için sizilerden görüşlerinizi ve Yardımlarınızı talep ediorum.konuyu kısaca özetlemem gerekirse; servis de yapılması yanayım fakat aracımın garantisi bittiğinden, yüksek fiyat tuttuğundan ve hatta işçilik kdv si dahi ödemek zorunda olduğum için servisten kaçınır gibiyim,özel servis de güvenebileceğim biri ustamız olmasına rağmen bir yanım da servisedevam etmem gerektiğini söylüyor. Anlıcağınız ikilem içinde kaldım .tatile çıkmayı planlıyorum....servis özel mi yoksa yetkilimi?aracım 58500 km de birde önce mi sonramı yaptıracağıma karar veremedim...herkese iyi forumlar diliyor tatilinizin iyi geçmesini temenni ediyorum...ilginiz için teşekkürler.
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
kimse yok mu ?
Sanırım Herkes Tatile çıkmış :=))
Ben de geçen hafta 60.000km bakımı yaptırdım servis yerine Özel Servisi Tercih ettim ,
Ve arabada Ciddi anlamda çekiş arttı
İşçilik bakımındanda gittigim yer işinin ehli bir yerdi
Garantisi Bitti ise bence bildiginiz bir ustaya gitmek daha akkıllıca ,
60.000km bakımda değişenler
Triger Set
Devirdaim Su Pompası
Vantratör Kayışı
Vantiratör Gergi Rulmanı
Ön Balata - Ön Disk
Bujiler
Motor Yağı
Yağ - Hava - Polen - Benzin filtreleri
Antz
Balata Sipreyli
Bunlar değişti ,
teşekkür ederim Recep Kardeş;
maliyet ne tuttu acaba ?
senin araç benzinli biraz fark olacaktır sanırım bende ki dizelle bakım açısından.
50.000 bakımı servis 170.- yaptı.Üstelik 3 e böldüler. Aracım dizel bu arada![]()
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
tşk.edr.
motor yağı 5w30 yağ hava polen mazot filtresi değişir.en fazla extradan ön fren balatası v kayışı değişir arka balataların o km de değişmez en fazla 300 lira tutar ama balata v kayışı değişmezse 220 tl kadar düşer
arkadaşlar benzinli puntolarda triger set kaçta değişiyor?
bey Bilgileriniz için teşekkür ederim yalnız yazmış olduğunuz 0 km yi anlayamadım sanırım 60bin km demek istediniz.birde araç 90 beygir bazıları biraz farklı olur demişti doğrusu nedir acaba. bu arada özel mi yetkili servis mi halen karar veremedim.garantim bitti siz bir uzman olarak ne önerirsiniz.ilginize teşekkür ederim.iyi çalışmalar hayırlı kazançla
Emre çok yaratıcısın yaaa süpersin tebrikler.
peki Emre v kayışı için ne demek istemiştir sence....vardır bır yaratıcı fikrin daha :=))
This is not personel, just business..
valla dostum serviste yeni yaptırdım...550 tl...yakıt filtresi, hava filtresi, yağ filtresi,motor yağı,polen filtresi,rulman gergi,klima bakımı,işçilik falan...fena yaptılar yanii..neyse bu arada fren balatalarım sağlamdı...
Özel Kurmay Başkanı...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri