gayet güzel olmuş. Fiyat olarak neye mal oldu onu da söylerseniz sevinirim.![]()
Sonunda dün Kastamonu Gözde Otomotivde Karter muhafazası taktırdım. Gözde otomotivin çalışan personeli servise gelenlere müşteri gözüyle bakmaktan çok arkadaş gözüyle bakmaları dikkatimi çekti. gelen müşteriyle gerçekten yakından ilgileniyorlar. o kadar çok sorular sorup kendilerini bezdirmeme rağmen sabırla beni dinleyip cevapladıkları için kendilerine çook teşekkür ederim..
gayet güzel olmuş. Fiyat olarak neye mal oldu onu da söylerseniz sevinirim.![]()
Artık Fiorinolu
Hayırlı olsun.Parça plastik sanırım.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlı olsun..
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Hayırlı olsun.Arabada kasko varmı?
arkadaşlar eklediğim fotolara baktıysanız eğer,her iki lastikler tarafında açık yer var.kapanmamış. acaba taktıran herkezde bu şekilde mi?
serviste sorduğumda biraz hava almasının daha iyi olacağını söylediler.
acaba sizin fikriniz nedir?
evet motorun ve karterin hava alması için yoksa karter kendini nasıl soğutucak
hayırlı olsun benimde almam lazım alttan vurunca ilk hedef karter oluyor![]()
Bu parçanın kodu falan varmı faturada varsa yazabilirmisiniz ?
Opar marka sanırım deilmi ?
faturayı bulamadım. iş yerinde sanırım. bulduğumda yazarım.
serviste marka falan söylemedim. standatr olanı bu dediler...
hayırlı olsun...
Keyif BMW'Dir...
ewet ben serviste taktırmadım gerçi orjinal parça satan firmadan şaşe numarasıyla sorgulatıp aldım ben motora çok fazla toz ve kir olamasından dolayı taktırdım yan parçalarıda mevcut bunların komple kapatmıyor ama sislerin olduğu bölüm yinede açık kalıyor.... inşalllah anlata bilmişimdir.
o kadarda sert bi plastik deil bilginiz olsun. sürtmelerde felan esnemesi açısından bi kaç kere tozunu aldım alt taraftan sürtürerek![]()
hımm... yan parçaları da var demek. acaba nasıl temin edebiliriz. siz taktırdınız mı acaba yan parçalarıda.(gerçi arabanız evo sanırım.). eğer öyle birşey varsa taktırmayı düşünürüm bende. çünkü kullandığım yerde yollar çok tozlu ve çamurlu.
servis bana sadece bu kadar demişti.(işin aslı servise yan parçaları var mı bunun diye sormadım. sadece yanlar neden kapanmıyor diye sormuştum. onlarda karter kendini nasıl soğutacak dediğiniz gibi olsa dedi)
arkadaşlar fotoda da görünen her iki yan lastiğin yanındaki açıklığı kapatan iki küçük parçayı nereden bulabilirim. çoğu serviste yokmuş. ayrıca bazı ustalar. oraların acık kalması daha iyi dedi. ama ben temizlik için taktırmak istiyorum. dizel gp mjetlerde takılıyormu bilen var mı acaba
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri