Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında diğer şehirlerde arkadaşların yaptığı gibi antepteki puntocular toplanıp bir gezi etkinliği yapılsa çok iyi olur diyorum yolcu27 hocam.My oto perilikaya servisi de sponsorumuz olur.
kulağa fena gelmiyor aslında bir ara gölette woswoscuları görmüştüm gökkuşağı gibi süzülüyorlardı. bu aralar şdışından misafirlerim var. ama seminer döneminde fena olmaz hem kafamız rahat olur. geçen hafta real de fiat tırı vardı test sürüşüne katılanlara 1000 lira indrim çeki ve bravo kazanma şansı gözlerim senin puntoyu aradı

Alıntı sunas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet hatırlıyorum sizinkini , bana telefonda 450 tl civarı tutar dediklerinde acaba sanayideki ustayı dinleyip hiç servise uğramadan direkt gitsemmi diye aklıma getirmedim değil sonra bir gideyim bakayım dedim sizin ve sanırım biri daha vardı topcuoglundaki uygun fiyatla yaptırdığınız ornekte vardı. Daha önceki bakımları düzenli yapılmış bazı seylere şimdilik gerek kalmadı. Mesela buji ve balatalar birazda o yüzden uygun tuttu. Ancak benim için çok önemli bir ayrıntı var bence serviste müşteri memnuniyeti çok önemli gerek var diye çok masraf cikarabilirlerdide sonuçta bir bayanım ne kadar bilebilirim bu isleri di mı
yunus hocamın bahsettiği gezi toplantı etkinliğin bir bölümünüde topçuoğlunda geçirebiliriz aslında hem bizi daha memnun ederler hem kendileri memnun olurlar. bizim bakımlar daha da uygun olur ama yağımız pahalı ..