Arkadaşlar, sabah arabaya vardığımda benzin depo kapağının sağ tarafında 6-7 cm'lik derin bir çizik vardı. kendi memleketimizde, kendi evimizin önüne gönül rahatlığıyla araba park edemiyoruz, artık kıskançlıktan mı yapıyorlar yoksa bi taraflarına mı batıyor araba bilmiyorum, malum pislikler böyle şeyleri çok seviyor, ama normalde insanın karşısında elinde silah olmadan cesaretli duramayacak tipler bunlar. bi tarafı yemiyor ki gelip önümüzde çizmeye. bunları yapanı yakalasam ibreti alem yapacağım ve gazetelere manşet olacağım bir gün...
Allah belanızı versin, yapanında yaptıranında böyle insanı yetiştireninde eli kırılsın, kökü kurusun, 7 cilinizde elim yakanızda olsun, "0" araçtan ne istiyorsunuz kökünüz kurusun , Allahın gazabı ve laneti üzerinize olsun. Lanet olsun size de sizin gibi insanı doğurana da , anamız dinimiz ağlıyor şu arabayı alabilmek için size ne kadar kolay geliyor zarar vermek. Kurban olduğum Allah bunları yapana, yaptırana , böyle yetiştirene öyle bir bela versin ki 7 düvele ibret olsun...
Allah belanızı versin, Allah belanızı versin, Allah belanızı versin...
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
Böylelerine o çizdikleri aleti monte etmek lazım...
geçmiş olsun. korkudan bende apartmanın önüne çekemiyorum. genelde kıskançlıktan oluyor herhalde bu işler.
bu hayvanları da çizmek lazım.
valla senin yine iyi sayılır .ben siyah aracımı park etmemek için akla karayı seçiyorum.
çizikler yüzünden arabadan soğutacaklar beniii
Geçmiş olsun bunada şükredin.Yanılmıyorsam yine bizim forumdan bir arkadaşın ön kaputunu çizerek küfür yazmışlardı.
BY Turbo SPORT 150 HP
Aynen arabayı daha aldığım hafta 200km civarında araba 30dk bırakdım adamın biri sağ arka kapının tam kıvrım noktasını ezmiş ve birazda çizik bir halde buldum ne kadar moralim bozulduydu
ne desem boş bunlara...
Keyif BMW'Dir...
cok gecmis olsun.
gecen gun benim arabayida kaportasi gorunene kadar derince cizmisler...
sol kapi duvara surtmusum gibi olmus... bizim komsununda aynasini sokup yere atmislar.
gorunce delirdim...
benim arabada öyle olmuş kaporta görünüyor, derin ve kalın bir çizik.
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Bir film vardı hatırlarsınız O.Çocukları diye İnanın bunu O.Çocukları yapmaz Bunu yapsa yapsa annesinin karnında amcasının .......karşılaşan biri yapar
(Yöneticilerimiz kızmaz inşallah ama benimde başıma geldiği için bu şekilde bir ifade kullandım)
yazılacak öyle kelimeler var ki bu namussuz kanı bozuklara, işte yöneticilerimize iş çıkarmamak için yazmıyorum.
Yapanların sol kulaklarını itina ile çınlatıyorum.Bende olmadık yere park etmemeye çalışıyorum.Kıskançlıktan yapıyor adiler.Geçmiş olsun.Bunada şükür de ama,daha kötüsünüde yapabilirlerdi bence.
Gecmis olsun, siz zaten burada söylenecek her şeyi söylemissiniz.. Bir de yakalasak
Geçmiş olsun abi delirmemek elde değil. Onları Allah'a havale direk...
çok geçmiş olsun arkadaşım arabanmı var derdinmi var lafının kullanıldıgı zamanlardır bunlar. herkes bi zorluklarla alıyordur muhakkak ama aracın üzerinde o kadar titremeyin derim inanın insanın kendisinin bile nazarı degiyor.auto king halleder bunu kaskonuzun mini onarımı ile tekrar geçmiş olsun.
Beyler sahsen aracımı kapalı garaja bırakıyorum evımın en ıyı yanı bu dıyebılırım .
Sizlerin yerınde olsam sunu yapardım arabayı park ettıgım yer eger evımın camının altında ıse o cama bır kamera koyardım aracı cekerdım tabıkı ısık falan olayıvar
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Benim de 3 ay önce kaputu çizmişlerdi.Üstelik yaklaşık 20 cm çapında bir daire çzimişler.Şimdi kaputu folyo ile kaplattım ama bu seferde diğer bölgeleri zaman zaman ufak tekek çiziyorlar.Ben de rutin alışılagelmiş bir olay oldu yani.
bizimde eski 0 aracımızda sitenin içinde bouydan boya çizmişler.
Allah bunu yapanlara iyi gün yuzu göstermesin zaten bu zihniyette oldukları sürece hiçbirzaman alın teriyle hçbirşeye sahip olamayacaklar! zavallı yaratıklar
benim veya başkasının aracı hiçfarketmez birkere böyle bir olay göreyim ibreti alem öldürene kadar dövmessem adam değilim
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
Kardeşim büyük geçmiş olsun.
Benimde arabam dışarda kalıyor, aynı korkuyu hep yaşıyorum.
sen çalış kazan zorluklarla araba al 2 o.* gelsin arabanı çizsin bunları yapanı ...........
Büyk geçmiş olsun rötüş boyanız varsa kendiniz bile yapbailirsiniz..
TSİ Jetta.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri