Geçmiş olsun. Konu geçince sorayım dedim.Ben yeni üye oldum.Sormak istedim: 1.4 Fire active 3 kapı GP var bende. Kaskosuz şuan.Ne kadar tutabilcei hakkında bilgisi olan varmı acaba? :g0000000:
Printable View
Geçmiş olsun. Konu geçince sorayım dedim.Ben yeni üye oldum.Sormak istedim: 1.4 Fire active 3 kapı GP var bende. Kaskosuz şuan.Ne kadar tutabilcei hakkında bilgisi olan varmı acaba? :g0000000:
Yaşınıza, aracın yaşına, yaşadığınız şehire, daha önceden araç sahip olup olmadığınıza, aracın üzerindekilerin kasko kapsamında olup olmamasına, mesleğinize göre aracınızın kasko tutarı değişecektir. Geçen sene 5K 1.4 Fire Dynamic için 1.200 TL kasko bedeli ödemiştim. İzmir'de yaşıyorum,26 yaşındayım, memurum ve ilk aracımdı. Bu sene ise 780 TL kasko ücreti ödedim. Kasko firması ise Sompo Japan. Yine en doğru rakamı size kasko firmanız verecektir.
Büyük Geçmiş Olsun... sonucunu forumda paylaşmanı bekliyoruz.
kinge gidin hiçbirsey sormuyolar yıllık bi kotanız var (tabi kaskonuzla anlaşmalı ise) randevu verıyolar goturuyosunuz 1 gun sonra teslım edıyolar gecmıs olsun
arac tozlu oldugu ıcın goruntu bızı yanılıtıyo olabılır yıkanınca ve tınerle sılınıce surtunme ızlerının cogu sılınecektır. çizikler için de king birebir tekrar gecmıs olsun allah beterınden saklasın
Gecmış olsun Allah beterınden esırgesın...
geçmiş olsun bnm puntomada park halindeyken sürtmüşlerdi ben beyan yazarak kaskodan yaptırmıştım birmotta o kapılar tamamen boyanıcak söliyim bnm göçükler senden azdı 2 kapıyı tamamen boyadılar ama sıkıntı etme cok sorun olcak bi durum degil
Yorum yazan arkadaşlar teşekkürler. King ile görüşüp kaskomla anlaşması var mı öğreneyim en iyisi.
Kapıların tamamen boyanması araçların metalik renkte olmasından kaynaklanıyor. Komple boyanmadığı takdirde boyanan bölge kendisini belli ediyor. (Daha önce marşpiyeldeki bir göçükten dolayı tamir yapan usta söylemişti.)