yok be fatihcim a araba benim değil o başkasının gp si bir bulsam sahibini kart bırakıcam ama yok daha rastlamadım seni aramızda görmek isteriz buğün
yok be fatihcim a araba benim değil o başkasının gp si bir bulsam sahibini kart bırakıcam ama yok daha rastlamadım seni aramızda görmek isteriz buğün
Ewet, hafta sonu 20000 km. bakımını hallettim... :)
Dawetin için teşekkürler bu arada Ufuk.
Erkay' da standart 20000 km. bakımını 300 YTL' ye yaptırdım! K. Kartına da 3 taksit yaptılar.
Fren balatalarım çok ii durumdaydı, hatta bakımı yapan usta:
"Abi bunnar yeni değişmiş sanırım, 10000' de mi değişti flan yaptı"
Yok deyince, 40-50 bin yaparsın sen bunnarla flan dedi ;)
İstanbul için makul bi fiyat diye tahmin ediyorum...
merhabalar.hafta sonu 10.000 bakımı için izmit yılmaz otodaydım...çok güzel ilgilendiler...gerçekten çok memnun ayrıldım..80YTL 2 taksitte aldılar...bundan sonra adresim belli..yılmaz oto...
arkadaşlar beykar"a hayatta uğramam ben şahsen, iyi bir yer olduğunu sanmıyorum...merak ediyorum efsane nin servisi çok mu kötü???birde kurtlar oto var yeni gölcük yolunda ????
beykarı savunmak değil görevim ama iyi bir yer olduğunu sanmıyorum demişsin beykar için gidip servis aldın mı yoksa kulaktan dolma bilgilerle mi bu kanıya vardın anlamadım serkan kardeşim
ama emin ol efsana daha kötü o konuda garanti verebilirim
istersen sanayide bizim ufuğun tanıdığı yılmaz oto var orayıda önerebilirim sana memnun kalırsın beykara da eğer gitmediysen ben seni götürürüm beni iyi tanırlar orada az GP imle uğraşmadılar :)
Yılmaz oto için hep iyi şeyler duydum, zamanı gelince duruma göre bakıcaz artık, beykar ile servis değilde başka bir münasebetim oldu kulaktan dolma sayılmaz pek ve epey bir yanlış yaptılar bana karşı....g.puntomla az uğraşmadılar diyorsun doğrudur, ama bedava değildir herhalde, neyse belki servisi sana göre iyi olabilir ama ben soğudum Tayfun kardeşim, giden gitsin ben almıyim...
serkan günaydın ben beykarada gittim efsaneyede yılmaza da ve en güzeli alakalı yılmaz oto beykardan gp yi alırken bi,enimle cok oynandı ve 3 ayda gp geldi geldide ne oldu gp nin arka bagajı cizik geldi efsaneye gittim fena değildi ama yeni kurulan bir mekan ve bir kaç arkadaş servis müdürü falan ayrılmış ylmaz oto 13 senedir hizmet veriyor kurtlar demişsin kurtlar yetkili servis değil
körfezlı kardeşler ben bır teklıf yazısı hazırlayayım izmıttekı tüm bayılerden tekıf alalım bende burdakı samtaştan teklıf alayım hepımızın araçları adına duruma göre en iyi rakammı veren bayiyle anlaşır araçlarımızın her türlü bakımını orda yaparız ne dersınız
vedat abi kim nederse desin ben YILMAZ otodan başka yere gitmem abi adamlar işi yapıyor her gittiğimde 3-5 tane adapazarından gelen araç görüyorum neden taa ordan geliyorsunuz diyoum adamlar samtaşı beğenmedikleri için buraya geliyorlarmış
ufuk merhaba,
Beykar senin de canını sıkmış anlaşılan, servisini dediğim gibi bilemiyorum ama satış kısmını hiç beğenmedim, zaten bu yüzden arabamı oradan almadım, servisine de gitmem...Bu arada zincirlikuyu birmot için iyi diyorlar benim işyeri de orda ama servis fiyatları nasıldır bilemiyorum, sonuçta istanbul pahalı biryer...Yılmaz oto daha ekonomik olur...
slm serkan benimde canımı bayağı sıkmışlardı 3 ay bekle sonra arabanın arka bagajı cizikler içinde gelsin olcak işmiş