istanbul ataşehir Karden Oto tavsiyemdir. Hem fiyat hemde hizmet konusunda küçük olmasına rağmen çok iyiler
Printable View
istanbul ataşehir Karden Oto tavsiyemdir. Hem fiyat hemde hizmet konusunda küçük olmasına rağmen çok iyiler
Cevizlibağ Fırat Oto yeni çıkardım aracımı servisten fiyat ve müşteri ilişkileri çok iyi
Ben LPG donusumunu Deha'da yapmıstım cok memnun kalmıstım sagolsunlar.
Seyrantepe Yakup Oto oa iyidir arkadaşlara bilginiz olsun müşteri memnuniyeti gayet iyi
istinye birmot..aracımıda ordan aldım serkan bey var satış danışmanı 10 numara bır insan aynı z amnda servistekı arkadaşlar da oyle yakınsanız tavsiye ederim
arkadaşlar bu servislerden
yakup oto haliç oto fırat oto ve zincirlikuyu birmot hangisine gidilmeli skydome la ilgili sorun için ? bilgisi olan varmı
Arkadaşlar, ben aracımı İzmir'de Poyraz Otomotiv'den aldım ve tüm bakımlarımı düzenli olarak onlara yaptırıyorum, rabamın tüm ihtiyaçları için de onlara gidiyorum. Girişte güleryüz ve ilgiyle karşılıyorlar, çay, kahve, pasta, kurabiye, eğer öğle saatleri ise yemek ikram ediyorlar, tüm bakım ve onarımları hakkıyla yapıyorlar. Onlara teşekkür, sizlere de onları yavsiye ediyorum
Zamanında haliç oto'da çok işim görüldü çok yardımcı oldular bana ücretsiz olarak bile :)
Oyum haliç oto'ya..
Tabi birde şöyle birşey var, bu anket bence tamamiyle doğru seçeneği göstermeyecek belkide. Herkes genelde kendine yakın olan yeri işaretler. Memnunsa oradan devam eder.. Diğerler servisler nasıldır bilemez.
Ama yinede güzel anket :D
Suntangazi Göker Otomotivi TEk gecerimmmm
Hort gibi olacak ama kusura bakmazsınız artık. Benim aracım linea. Forumu takip etmek için üye olmuştum, kurcalarken bu mesajı gördüm, garibime gitti. Kısa ve net Gebze Birlik Motor yorumum: severek aldığım aracımdan beni gayet güzel bir şekilde soğuttular. Şu anda Linea alınırmı diye soran arkadaşlarıma "Al ama Gebze Birlik Motorun önünden bile geçme" diyorum. Bir kere bile servisten huzurlu ayrılamadım. Bir kere bile sorunumu tek seferde çözemediler. Bir kaç kere de sorunumu çözebilmek için Fiat Müşteri hizmetlerini aramak zorunda kaldım. Satış temsilcilerinde ilgi alaka 10 numara serviste ise 10 üzerinden 0. Banada Kartal Fiat servisini öneriyorlar ama gitmek nasip olmadı henüz.
Kusura bakmayın ama Birlik Motor lafı geçince cinnet geçirecek gibi oluyorum, uzun oldu biraz.
sultangazi göker otomotivi tercih ediyorum şuana kadar ilgi alaka iyi tavsiye edebilirim
62paylasim icin tesekkurler