motor bakım işçilik 80 tl
Alıntı:
Scottie Nickli Üyeden Alıntı
Bir yakınım 2006 model Grande Puntosunu bu hafta sonu sanayide yağını, hava filtresini ve yağ filtresini değiştirttiğini ve bunlar için toplam da işçilik dahil 90 lira verdiğini söyledi. fiyat çok uygun geldi bana..
tüm bakım malzemeleri
BP visco tam sentetik 5000 5/40 motor yağı
opar marka mazot filtresi
fill marka yağ filtresi
fill marka hava flitresi
fill marka polen filtresi
balata spreyi
toplam kdv dahil
malzeme 90 tl
İŞÇİLİK 80 TL + dört teker acılıp kontrolu yapılıp spreyle temızlendi
Castrol & bp ilginç bilgi
GÜNCEL 19 ŞUBAT 2011 CUMARTESİ
Mutlak bilen bırı vardır ama bızı ılgılendırdıği ıcın hatırlatmak istedım..
Arkadaslar castrol bılmeyenınız vardır elbet BP motor yağları lısansıyla uretılıyor(ben bunu bugun ogrendım) Casrol magnetec 5 / 40 w DİZEL kutusunu ve Bp visco 5000 5 / 40 w DİZEL kutusunu yanyana koydugumuzda su ılgınc benzerlık ortaya cıkıyor ....
1. lisanları aynı serı numaralı (yani aynı yağ TAM SENTETİK)
2. hatta aynı fabrıka ve banttan ve makınalardan aynı anda uretım (fabrıka serı numara cıkıs serı numaraları aynı sadece partı numaraları farklı)
3. 2 sınde de şu yazıyor: BP madeni yağlar ...
nıye yazdım bunları şundan malum bızım kuzular magnetec 5 40 w kullanıyor bp visco 5000 5 / 40 ıle aynı yağ tıpa tıp aynı demek ıstedım
ama fiyat : Magnetec 4 lt 60ytl
Bp visco 5000 4 lt 45 ytl
15 ytl cebınızde kalsın arkadaslar....
Blok yasası,yetkili serv.işçilik servis ücreti
avrupa birliği muhabbetine, blok yasası çıkarıldı, yağı ve parçaları yanınızda götürebiliyorsunuz.
servisde satılan parçanın garantisi aracın garantisi olmasa bile vardır.
GEÇEN GÜN FORUMDAN TANIŞTIĞIM SANAYİDEN OTO SERVİSİ OLAN BİR ARKADAŞA BAZI YARDIMLARINDAN DOLAYI OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE OLMAMA MA VE YAN KOMŞUMUN FİAT VE ALFAROMEO SERVİSİ OLDUĞU HALDE.JEST OLSUN ÇAYINI İÇELİM HEM PARAMIZ NASIP OLSUN IYI NIYET DUSUNCESİ İLE.DÜKKANINA GİTTİK GENEL YAĞ MAZOT HAVA POLEN FİLTRELERİNİ.BALATA SPREYİNİ YANIMDA GÖTÜRDÜM ÇOK HOŞ SOHBET İLGİLİ BİRİYDİ ,ARACIN BAKIMINI YAPTI 4 TEKER ACILIP KONTROL EDILDI VE BİR KAÇ SARKAN PLASTIK AKSAMINI VE BAGAJ KAPAGINDAN SES GELIYORDU ONU ENGELLEYICI KLIPS TAKTI...VS..
1-ALMIŞ OLDUĞUM TÜM PARÇALAR +5,40 YAĞ= 85 TL TUTAN BU ÜRÜNLER İÇİN İŞÇİLİK OLARAK 80 TL ÜCRET ÖDEDİM ..SİZCE MAKUL BİR İŞÇİLİK FİYATIMI..
2- YİNE 3 SOKAK UZAKLIKTA OLAN ENRİKO ALİBERTİ( servis danışmanı Syn Mehmet turan dan tüm yukarıdaki işlemler için almış oldugum güncel VE BİRMOT FİAT YETKİLİ SERVİSİNDE GENEL BAKIM İŞÇİLİK ÜCRETİ 45 turk lirasıdır..
3- aracımının tum bakımları yetkılı servıs bakımlı bır gecmişe sahıp olmasıda karım dıye dusunuyorum
4- yan komşum ise aynı işlemi müsterılerıne 30 tl ye yapıyor
saygılar.