fiyat iyiymiş...
Merhaba arkadaşlar. Bugün Çanakkale Miller otonun bende yarattığı tedirginlikten ötürü oturduğum yere yakın yetkili servislerden biri olan Balıkkesir Gönen'deki Gönen Oto'ya gittim. Periyodik 70.000 bakımımı yaptılar ve bu bakımın gerektirdiği standart ürünlerin değişim karşılığında (3 lt yağ, yağ ve hava filtreleri, motor yüzey temizleme vb.) 157 TL fatura çıkardılar. Gayet süratli ve samimi hizmetleri için teşekkürler ederim.
fiyat iyiymiş...
bende bugün 10bin bakımı yaptırdım miller otoda 180tl dediler arkadaş 157ye yaptırmış niye fark var dedim ısrar üzerine 157tl aldılar ser piyasa ekonomisi ikiside fiat servisi ama fiyat neden farklı çıkıyor anlamadım değişenler yağ yağ filtresi hava filtresi yani aynı şeyler...
adı fıat yapıldığı madde bayat![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Valla bende bursa çalışkanel oto da 30 bin km bakımını 139 tl ye yaptırdım sağolsunlar başta gülay hanım olmak üzere ilgi alaka süperdi.
Bu birazda forum üyesi olmamızdan kaynaklandı. Birde tabii ki
çalışkanel oto farkı
157 bence bıraz fazla...ama yınede ıyı fıyat dıye dusunuyorum
I ' m c a p u l i n g . . .
nasıl yaaa bunlar nasıl fiyat!!!! ben anlamadım yada espri var kaçırıyorum))) benım multıjet 40.000 bakımı servis 370 tl dıor???
Her 10.000 de bir yağı değiştirmek zorunda mıyız ki? Yani o kadar kastırıp dizel araba alıyoruz ama 10.000 de bir ortalama 150 TL bakım yaptırıyoruz. O zaman benim dizel araba 150TL/10000 = 15 kuruş km başına fazla yakmış olacak. Benzinlide 10.000 de bir yağı değiştiren ben görmedim Belki vardır da..Bence gereksiz. Dizel de de.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri