Merkez serviside tavsiye etmem pek.
He bu arada bu tip durumlarda servis size birşey olmaz diyorsa ellerinden yazılı kağıt alın. Güven olmaz bunlara. Benden söylemesi. Ne olursa olsun Fiat servislerine güvenmeyin. Yazılı mühürlü kağıt alın.
Printable View
Merkez serviside tavsiye etmem pek.
He bu arada bu tip durumlarda servis size birşey olmaz diyorsa ellerinden yazılı kağıt alın. Güven olmaz bunlara. Benden söylemesi. Ne olursa olsun Fiat servislerine güvenmeyin. Yazılı mühürlü kağıt alın.
Öncelikle geçmiş olsun(aslında teşhis bile konmadan geçmiş olsun denmez ama:) ) başınızı ağrıtıcak önemli bir şey değildir umarım.
Kalitesiz montaj , Düşük kalite malzeme , Satış sonrası destek vb. herşeye tamamda... 'Fiat motor yapamıyor' önermesi çok ağır kaçmış üstad :) Fiat fanatiği felan değilim yanlış anlaşılmasın ama 'tasarım ve motor' Fiatın en iyi yaptığı iki şey bir de en önemlisi yüksek sürümün getirdiği yüksek Fiyat/Performas oranı.
Yağ eksiltme ile motor yapamamnın ne alakası var şimdi? 80.000 TL olan İnsignia dizeller de Fiat'ın Multijet'i. Her markada olabilir böyle şeyler.Düzeltilir,düzeltilmiyorsa bir çaresi bulunur.
43000 veren var kardes arabasına... en cok werende sız degılsınız. git sat arabanı fıat motor yapamaz.... bınmezsende fıat sana darılmaz neden bınmıon arabama dıye....
arabam yag yakıyor dıyıp bızede abartmayın demıssınız . BENIM ARABASI 2 LITRE YAG YAKTI DIYE 8800 KM DEKI ARABASINI SATAN KISIYE HICBIR YORUMUM OLAMAZ ALLAH DAHADA BOL PARA WERSIN ALLAH SONRAKI ARACLARINIZIN DA EN UFAK ARIZASINDA SATMAK NASIP ETSIN INSALLLLLLAAAAH......
SERVISTEKI ARKADASIN DA KAFASINI YIYP BITIRDINIZ ADAM BIR HAFTA KURTULMAK ISTEMIS SIZDEN...
BERBAT SINIR YAPTIM YORUM ICIN KONU ACIP KONU ICERISINDE KIMSEYI DINLEMEYEN DEDIGIM DEDIK KISILERE UYUZ OLUYORUM YA.
105 BG MULTIAIR MOTOR DEGILSE 77 CILER NAPSIN...
Bence makam,mevkiye güvenerek artistlik yapmak gereksiz.Önce bir sorun çıksın,sonra Fiat sorunu halletmesin, o zaman başbakanı da haberdar edin. Ona bir şey demem.Fiat'a da hiçbir şey olmaz,onların da işi bilen avukatları var. Boş durmazlar yani. Sorununuz halledilmezse belge alır gider Tüketici Mahkemesine başvurursunuz.Onlar da bilirkişi raporu düzenler,haklı iseniz işlem yaparlar.Fiat da karşı dava açar tabi.Bu iş uzar gider...Nereden mi biliyorum,abim de Sulh Ceza Hakimi de oradan. :)
baban olmadan bırsey yapamıyorsun yanı, babana guvenıyorsun yanı ... Emeklı askerı savcı ogluyum vay fıatın halıne:) nasıl korkarlar senden ve babandan hemen alıp elınden eskıyı atarlar onune yenısını:) askerlıkte askerı savcıların sıfır otomobılle ılgılı dawalara baktıgını ve tecrube sahıbı oldugunu yenı duyuyorum .... Fıat babanla senı parmagında oynatıp gerı gonderır pazartesı:))))))))) senı kınıyoruuuuuuum tum yorumlarını, yorumları gormezden gelmenı.... Tekrar tekrar kınıyorum
arkadaşlar konu ile ilgili yorumlar yapılmış üzerine daha fazla gitmenin anlamsız olduğunu düşünerek konuyu kilitliyorum