Bana da lazım. Bildiğiniz, kaliteli iş çıkaran bir usta tavsiyesi istiyoruz. 60000 bakımı geldi de geçiyor.
konyada özel servis tavsiyeniz varmı.işinin uzmanı ve parçada bulunduran servis varmıdır.teşekkürler.
Bana da lazım. Bildiğiniz, kaliteli iş çıkaran bir usta tavsiyesi istiyoruz. 60000 bakımı geldi de geçiyor.
ben yağ filitreler bujileri kendi ustamda parçaları bir kaç yere sorarak değiştirdim.
parçalar orjinal ama farklı fiyat söylüyorlar.
arkadaşlar konyada meram sanayisinde işinin ehli bir ustamız var ismide Mustafa AKÇAY . bu ustanın bir diger özelliği ise eskiyen veyahut ta hani servisin hemen degistirelim dediği durumlarda alternatif cozumler uretebilmesi telefonu 0505 2015251 aynı zamanda amcaoğlum olur eger selamım ile giderseniz size yardımcı olur. üstelik rot balans yeri de var. son teknoloji aletleri var bu konuda sizlere yardımcı olacaktır. önce telefonla sorununuzu anlatın o size parca getirip getirmeyeceignizi soyleyecektir. eger periyodik bakım yaptıracaksanız. istediginiz yagı ya alın ya da kendisine soyleyin istediginiz yagı kullanarak bakımını yapacaktır.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri