merhabalar şikayet etsende bişey çıkmaz kardeşim ben kaş kere aradım çağrı merkezini hiç aynı devam ediyorlar.
Printable View
merhabalar şikayet etsende bişey çıkmaz kardeşim ben kaş kere aradım çağrı merkezini hiç aynı devam ediyorlar.
Fiat bayiliğini geri alması mümkün değil maalesef. Ayrıca edilen şikayetin haddi hesabı yok. Ben gitmiyorum ve hiç bir arkadaşıma da önermiyorum.
Ancak önceki yıllardaki diyaloğum nedeniyle o firmada halen çalışan tanıdıklarım var.
En kısa zamanda bu arkadaşa kişisel gelişim, adam olma, adam gibi konuşma eğitimi verebilecek kitapları alıp hediye edeceğim.
Gerçi Tayfun hocam da söylemiş bu saatten sonra ne yaparsan yap bu arkadaşta ilerleme olmaz. Boşuna dememişler ağaç yaşken eğilir diye. Bundaki eğimi, eğitimsizliği düzeltmek mucize ile olur ancak.
Arkadaslar gıtmezsınız olur bıter ızmırdekı her uye 10 kısıye anlatsa onlarda dıger 10 kısıye anlatsa İzmirin cogu nasıl bır servıs olduklarını bılır Fiatın bayılıgını almasının yanı sıra gıldılmedı ıcın ıs yapamaz kendılıgınden duser bayılık İzmirli arkadaslar servısler hk o kadar yazıyor bunları kulak arkası yapıpta halen gıdıyorsanız kendınız kasınıyorsunuz bırazda
Bu ne terbiyesizliktir yahu, gitmeyelim lütfen şu servise arkadaşlar...
Benim anladığım kadarıyla bu adamlar şirket araçlarından para kazanıyor... Bir de bu forumdan haberi olmayan gp.cilerden.. Bu kadar fazla kötü yorum okunup, bu kadar şikayet edilen bir servisin hala devam edebilmesinin başka açıklaması yok...
Sizde benim gibi yapın. Çıkın bağırın çağırın hakkınızı arayın ve bir dahada gitmeyin.
Ama ne yaparsanız yapın unutmayın. Fiat servisleri değişmez.
Bana birisi bu hareketi Toyota' da yapmaz. Yapamaz. Fiat bence elemanlarını göndersin Toyota servislerinde biraz staj yapsınlar.
sayın editörüm eline sağlık bence verin eline diplomasını basıp gitsin sil şunun üyeliğini de gidip cem yılmazın peluş tiplemesi gibi arkadaşlarına varsın:)burdaki insanlar sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışıyor bunun neresinde yanlış var?sen hiç eşe dosta bişi sorup dert anlatmadın mı akıl yoksunu şahsiyet??
https://forum.grandepuntotr.com/serv...stirilmis.html
Buna bakarsanız benim de durumumu anlayacaksınız arkadaşlar .. toplanalım !!!
bir adres açtım ... https://www.facebook.com/pages/FIAT-...54473451306330 burda olalım sesimizi ortak duyuralım
Çalışanlarımızdan Nazım Can alı' nın size karşı sergilemiş olduğu davranışı büyük bir üzüntüyle okuduk.
Personelimize ait bu demeçlerden dolayı Enriko Aliberti ve FIAT markası olarak üzgün olduğumuzu, söz konusu davranışın şirket vizyonumuz gereği tolere edilmeyeceğini belirtmek isteriz.
Konuyla ilgili yapmış olduğumuz tam bir araştırmadan sonra, söz konusu çalışanımızın iş akdinin feshedildiğini bilgilerinize sunarız.
Bu tarz durumların yaşanmayacağı konusunda güvence sunar, sizlerin de desteği ile ilişkilerimizi güçlendirmeyi umarız.
Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, tekrar en samimi özürlerimizi sunarız.
Sevgi ve Saygılarımızla,
Keyifli Forumlar...
Not : Her türlü soru ve sorunlarınız için servis yöneticisi olarak 0 533 200 79 79 ya da 0 232 435 71 00' dan 107' yi tuşlayarak bana ulaşabileceğinizi belirtmek isterim.
Ahmet TÜL
Ahmet bey çalışanlarınızdan Nazım Can alı 'nın işine tam olarak ne zaman son verildi bilmiyorum ama daha geçen hafta cuma günü servisinizde gördüm. Konu sadece o da değil arabamı aldığım gün carbon clean yapılması için servisinize bıraktım ve sizin usta olarak nitelendirdiğiniz ancak benim bu konuda yeterli görmediğim bir elemana içim elvermeyerek teslim ettim aracımı ve basit bir carbon clean işlemi için beklerken aynı eleman mazor pompasının yanmasına sebep oldu. Sorunum çözüldümü çözüldü ama neden başıma gelsin böyle birşey... Servis elemanlarınızı daha becerikli ve özverili bir kadro olarak yeniden oluşturmanızı tavsiye ederim.
Ahmet beyın geç kalınmıs duyarlılıgı için teşekkürler
Fakat Ahmet bey forum ahalısı olarak servısınız hakkında okadar cok sıkayet varkı ve bu sıkayetlerı ilgili moderator arkadaslarımız sızlere zamanında ılettı fakat degısen bırsey ol madı bundan sonra olurmu bılmem daha dogrusu forumdan sızın servısınıze gıden olurmu onu hıc sanmıyorum çünki biz sadece nette görusen insanlar degılız Vandaki arkadasımızlada konusuyoruz Tekırdagdakı ılede bir sekılde fıkır alıs verısımız var telefon ,maıl,forum olsun servıse ugramadan kendı aramızda o servıs hakkında ciddi bir arastırma yapılarak gıdılıyor bu saatten sonra sizin olayaya vakıf olmanızdan dolayı servısınızın calısma ve yaklasımında ciddi anlamda bızlerın lehıne bır degısıklık olacagını dusunuyorum.
Forumdakı uye sayımız 2000 kısı herkısı servıslerın olumsuz veya olumlu yanlarını 3 kısıye anlatsa 6000 kısının servıslerden haberı olur mınımum sayıda sonucta sızın amacınız musterı kazanmak bızım amacımız uygun ucretle sorunsuz arac kullanmak
Ahmet Bey girisiminiz icin tesekkur ederiz,
Tum Fiat Yetkili Servis calisanlarinin kalifiye elemanlardan olusmasi, is hayati disinda sosyal yasantilariyla da birer ornek kisilik olmalarini temenni ediyoruz.
Iyi calismalar dileriz.
Ahmet bey, ilginiz için teşekkür ederiz.
Ancak çok üzülerek bende diğer arkadaşlarımın düşüncelerine katılıyorum. Çok uzun yıllardan beri gerek araç alımında gerekse servis işlemlerinde firmanızı tercih etmiştik şahsın ve çalıştığım şirket olarak. Ancak özellikle Karşıyaka şubenizin açılmasından sonra Bornova'da yapılan hiç bir işlem ve uygulamadan memnun kalmadık. Sorunlarımızı defalarca iletmemize rağmen bir yetkili arkadaşınızda kalkıp sorun nedir diye sormadı. Şu an biz Merkez servisi tercih ediyoruz. Çünkü orada bizi dinleyen, sorunlara çözüm bulan en önemlisi müşteri ile ilgilenen bir ekip var. Bunları size niye mi anlatıyorum. Belki çok önceden gülerek mutlu bir şekilde kapısından çıktığımız Enriko Aliberti firması bu yazdıklarımızı görür, kulak verirde tekrar eskisi gibi kaliteli hizmet vermeye, müşterilerini memnun etmeye çabalar.