bayramda uzun yola çıkacağım ve aracımın 90.000 bakımını yaptırmam gerekiyor.
istanbulda daha önce hiç yaptırmadığım için önerileri bekliyorum
hem ekonomik hemde güvenilir bir yer arıyorum
şimdiden teşekkürler
![]()
Haliç otoya yönlendirebilirim sizi...
Rica ederim nedemek Metin Bey... İstanbul haliç otodan Egemen beyi görün Bizim forumdan geldiğinizi, Çorludan forum üyemiz Orçun ÇABUK ve Çorlu haliç otodan Servis Müdürü Ercan beyin vasıtasıyla geliyorum demeniz yeterli..
ben gazıosmonpasa goker otoyu tavsıye ederim punto forumdan geldıgını soylemen yeterli servis sorumlusu barıs tercanı sor barıs bey sıze gereklı yardımı yapacaktır
Ömer bey size neresi uygunsa oraya götürün.. Önünüzde 2 alternatif var... Keşke izmirde olsaydınızda oto ya gitseydiniz...
dün atatürk oto sanayideydim 1 usta önerdiler gittim bana arabada başka bir problem yoksa filtreler+yağ+işçilik(40 TL) dedi acaba güvenebilirmiyim
bende 30000 bakımları için salı sabahı aracı Göker'e bırakacağım. bakalım, umarım terslik çıkmaz. yazarım ilgi ve alakayı aracı aldıktan sonra.
arkdaşım ben aracımı 60.000 bakımı için topkapıda ERO-SERVİS'e götürdüm verdikleri hizmettente çok memnun kaldım...parçaları kendim satın aldım ve klasik bakımın dışında birkaç işlem daha yapıldı bu yaptırdıklarım yetkili servisin çıkarttığı tuttarın yarısı bile deildi...orda hizmet veren arkadaşlar fiat servisinde çalışan arkadaşlar iş yerlerinden ayrılıp kendi adlarına bir yer açmışlar ve hizmet vermekteler...
Haliç oto'yu şiddetle tavsiye ederim...
orçun abi bizim talha da çok memnun kalmış ama bana biraz uzak orası. yani hafta içi sıkıntı oluyor. gerçi işlem 1 saatlik bir işlem ama. bir dahakine oraya gideriz inşallah. umarım göker bizi üzmez.
İnşallah erdinççim...
bugün 30.000 KM için aracımı sabah göker'e bıraktım. Saolsun Barış Bey epey bir ilgilendi. Aracı gün içerisinde teslim aldım ve gayet memnun bir şekilde ayrıldım. 30 bin bakımı yapıldı + sağ arka jant kapağı değiştirildi ve fren balataları değişti toplam tutar = 330 TL. azıyla çoğuyla genel olarak ilgi ve alakası ile iyiydi..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri