Aynı sıkıntı bende de mevcut, ben de 60.000 bakımına götüreceğim Birmot 550 tl dedi, yuh be kardeşim böyle bi rakam olurmu,
Avrupa yakasında düzgün bir fiat servisi bilen varsa yazabilirmi?
Arkadaşlar aracımı bu aralar 60.000 bakıma götüreceğim...Bugun telefonla bir kaç fiat servisini aradım ancak 450 - 500 TL gibi bir tutar söz konusu...Aracım 1.3 multijet 75 lik...daha önce 60.000 bakımını uygun fiyata yaptırabilen ve istanbul içinde (avrupa yakası tercihimdir) tavsiye edebileceğiniz özel servis var mıdır?
Aynı sıkıntı bende de mevcut, ben de 60.000 bakımına götüreceğim Birmot 550 tl dedi, yuh be kardeşim böyle bi rakam olurmu,
Avrupa yakasında düzgün bir fiat servisi bilen varsa yazabilirmi?
Değişmesi zorunlu neler vardı 60 binde
I ' m c a p u l i n g . . .
yağ, yağ filtresi, hava filtresi, mazot filtresi, polen filtresi.
arkdaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim...servis problemimi halettim...hatta ekstran bir konuda açmıştım...rutin bakım parçaları 4 litre castrol edge yağ' da dahil 110 lira tutmuştu..ekstran davlumbaz yan sanayi 35 lira ve fren balataları 30 lira vermiştim...banada serviste 500 lira civarların rakamlardan bahsetmişlerdi...ama ben alternatör kayışını değiştirmedim çünkü geyet ii durumda olduğu belirtmişlerdi...servis konusunda açtığım başladıktan daha fazla bilgi edinebilirsiniz..
https://forum.grandepuntotr.com/serv...t-servisi.html
ben memnum kaldım hizmetlerinden bundan sonrada bi aksilik çıkmazsa servis zamanlarında erhan abinin yanından ayrılmayacağım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri