SUADOW Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle; ben ne baz nede classic adı altında satılan bir GP almadım... Sözde "FULL KİT" adı altında satılan bir araç satın aldım. Fiat'a göre Full kavramının ne anlama geldiğini daha sonra anlıyorsun tabiki... Bu iş bir pazarlama politikasıysa bende böyle bir politikanın yanlış olduğunu söylüyorum...
Sizin ne iş yaptığınızı yada burda fiatı neden savunduğunuzu bilmiyorum, anlamıyorum, hatta umrumda da değil. Bu benim düşüncemdir kardeşim. GP 5.aracım ve arabalar konusunda az çok bilgiye sahibim. Sadece Fiat firmasıyla yeni tanıştım, onunda ne olduğunu anladık çok şükür...
Aracın bagaj aydınlatmasının olmaması, direksiyondan teyp kumandalarının içine Led takılmamasıyla benim dikkatsizliğimin olması ne alaka? bunca insan aynı şeyi söylüyor, sadece benim arabamda bu eksiklikler yokki.... 2007 model araçlarda olan bir çok özellik 2011 de yok, bu ne demek = malzemeden çalabildiğimiz kadar çalalım... böyle birşey yok, insanları bir kere kandırırsın, 2.olmaz... Burda kimse çıkıp Fiat'ı bana savunmasın bu benim görüşümdür...