Bayram tatili için Marmaris yolculuğumuzda
' a uğramadan gitmek istemedik.
Sağolsun arife günü telaşında, onca iş güç
arasında bizim atıl kurt u muayene etti ve sihirli elleriyle
punto da ki uzmanlığını tekrar gösterdi.
Sayesinde atıl kurt agresif performansını tekrar yakaladı.
Bence sadece İzmir' in değil, artık tüm Türkiye
için vazgeçilmez bir usta.
Bu yaşta böyle bir tecrübe ve olgunluk ile geleceği için çok
şeyi hak ettiğini düşünüyorum.
İyi ki varsın, herşey için tekrar tekrar çoookkk teşekkürler...
Sevgiler,
Özlem & Ayhan
İşinin iyi yapan insanların Allah yolunu açık etsin. Ki açık eder de zaten.
Konu basligini gordum birde acana baktim sasirdi herhalde dedimmasallah bu yasta bu azim ve yardimcilik ileride super usta olur beni bile karin agrisindan kurtardi
bende cok tesekkur ederim
![]()
işini her zaman için iyi yapan biridir..kimsenin yüzünü kara çıkarmayacağına eminim çok iyi bi ustadır.yaptığı iş kesinlikle yarım kalmaz.benim ikinci evim oto izmir...
a diyecek soz bulamıyorum yaılk benım aracıma bakım yapmıstı o gunden berı tan baska bıyerede gıtmıorum can sıkıntısında da olsa cayını ıcmeye bıle yanındayım cem'ınde dedgı gıbı oto 2. evımız
![]()
Captaİn Jack Sparrow
Bu ülkeye gibi zeki, çalışkan insanlar lazım. Allah yolunu açık etsin kardeşim.
elllerin sağlık... sen neymişsin be abi..
henüz tanışmadık ama takip ettiğim kadarıyla hem kendisi düzgün, hem de işinde başarılı kardeşime ben de teşekkür ederim. ellerine sağlık .
Helal sana kardeşşşşşş![]()
Eline koluna sağlık valla İzmir'de tatil yaptım ama sana uğrayamadan döndüm ya uhte kaldı içimde![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Adaş, ailenizin oto tamircisi, emniyet kemeri problemimi yılmadan çözdüğü için yine kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
hepinize çok teşekkürler Oto sizlere minnettar![]()
süpersin hep böyle devam etmen dileğiyle![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Yine güzel iş çıkarmışsın, tebrikler ! Avatarındaki sarı Palio'yu Karabağlar sanayide görüyordum bazen, aynı araç değil mi![]()
GP in mirror is faster than they appear !
Aslında daha önce yazacaktık ama bugün fırsat bulduk. Teşekkürler Oto... Hem işini iyi yapıyor hem de fiyatları makul... Arka frenlerdeki sorunu hallederek, bizi vizeden 0 kusurla geçirdi, kesinlikle tavsiye ediyoruz!
istanbul'a da bir şube lazım![]()
işini düzgün yapan herkesin önünde saygıyla eğiliriz. yaşın önemi olmaz.
devamlı başarılar...
Helal olsun ım![]()
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri