Timur merhaba, hoşgeldin aramıza!
Ben Antalya birmotta yaptırdım yıllık bakımı, ilgi ve hizmetleri güzel.
Sadece artık opet yağ kullanıyorlarmış benim hoşuma gitmedi.
Merhaba arkadaşlar,
Yeni almış olduğum '07 1.4 LGP'li GP'mu bir bakımdan geçirmek istiyorum. 29000km'ye yaklaştı. Açıkçası 30000 bakımı die birşey varmı tam olarak bilmiyorum ama bir bakım yaptıracağım. Tecrübeli arkadaşlar bana Antalya'da hangi servisi veya servisleri tavsiye edersiniz? Birmotmu pınarbaşımı veya özel bir servis vs? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...
Timur merhaba, hoşgeldin aramıza!
Ben Antalya birmotta yaptırdım yıllık bakımı, ilgi ve hizmetleri güzel.
Sadece artık opet yağ kullanıyorlarmış benim hoşuma gitmedi.
hemşo hoşgeldin,arabanın garantisi bitmediyse birmotu tavsiye ederim. Recep bey cok ilgilidir.
teşekkür ederim hemşolarım. formda antalyalılar olarak çok kalabalık değiliz galiba. üyelere bakmıştım ama yoğunluk ist. izmir ank eskişehir görünüyor. antalyada çok fazla GP var ama bu durum siteye yansımamış sanki
Hemşerim hoş geldin
Aracın garantisi bitmediyse servise git derim ama bitmesine az kaldıysa ve uzatmayı düşünmüyorsan mutlaka özel servise git derim.
Ben Eski Sanayide ANTERSAN isimli özel serviste yaptırtıyorum bakımlarımı fiyatları yetkili servislerle karşılaştırırsam yarı yarıya neredeyse.
Oraya gidersen Şamil var servis sahibinin oğlu benim adımı verirsen yardımcı olur aynı lisede okumuştuk onunla.
Bu arada bu kadar hemşo bir araya gelmişken hemen bi toplantı organize edelim bari boşa gitmesin konu![]()
Toplantılar, Buluşmalar bölümüne bir konu açtım oradan devam edebiliriz buluşma için
https://forum.grandepuntotr.com/dige...lamiyoruz.html
pınarbaşı...Türkiye de müşteri memnuniyetinde 1. sıradalar...Sahibi Mehmet Pınarbaşı...gereken ilgiyi fazlası ile göstereceklerinden eminim...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Yetkili servisler iyi olsa bile fiyatları çok uçuk oluyor ya, en basidinden 60.000 periyodik bakıma sokuyoruz aracı hemn 60.000 bakım ücreti diye bi ücret alıyorlar hemde yaptıkları bakımda işçilik ücreti alıyorlar çok ama çok saçma![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri