arkadaşlar 24 temmuz bursadan izmire ın yanına 100 bakımı için gittik sağ olsun cok ilgilendi arabamın tüm kontrollerini yaptık
sanjuman yağ kontrolu-hirolik yağ kontrolu vs tüm sıvı kontroleri ile birlikte fren sistemi kontrol ve ayar yaptık kampanalar temizlendi diskler balatalar temizlenip durumları hakkındabilgi aldım daha sonra orjınal yag filitresi mazot filitresi hava filitresi polen filitreleri değistirilip 5 30 yağ değişimi yapıldı triger kontrolu map sensoru temizliki ve hava debisi temizlendi arabamın cekişi arttı arabamın ön takımı elden gecti z rotlar ve burç kontrol edildi kayıslar konrol edildi bir kaç vida eksikti onlar tamamlandı patlak ampuller değişti sonuç olarak 100 bakımı için birmot 650 tl istedi oto 240 tl olay tamam dır aynı zamanda izmiride gezmek nasıp oldu 30 bim km sonra görüşmek üzere şşş
Konu gemlikli_55 tarafından (27/07/2010 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir.
Konu gemlikli_55 tarafından (27/07/2010 Saat 01:51 ) değiştirilmiştir.
tesekkürler Oto farkin burda.
nice 100binlere![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ule bende gideceğim şu otoya.... şu bakım zamanı gelsin...
begenmene sevindim abi kazasız belasız kullan bizim en önem verdiğimiz şey kaliteli hizmet parça min maliyetdir her yolu düşwn arkadaşı bekleriz izmir ayfın manisa derken bursadan bizim için bakıma geldikleri için sonsuz teşekkürler bizim için en büyük sevinç kaynağı...![]()
Konu Ziyaretci046 tarafından (27/07/2010 Saat 10:01 ) değiştirilmiştir.
60000 bakımı yapılacak az kaldı.
yemin olsun deli çıkacam düzgün bir yer bulamadım daha servis dünya kadar para ister dışarda düzgün yer bulamadım güvenemiyorum keşke şu izmir az yakın olsada bende gitsem.
adem bize uzaktıkta ne oldu atladık gittik
bakım + gezi oldu konak karsıyaka çeşme gezer gelirsin
eser az beklersen es es gelecek ozaman alet edavatları hazırla senın bakımıda orda yaparrr olmaz mı
tepe lamba ampulünü unutma![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
ya la bnm arabanın her ampulunu beyaz yaptık bıtane sarı ampul kalmadı arabada![]()
sen göstergeleride mavi led yap bakalım nasıl olcak![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
benim de en yakın zamanda servise gitmem gerekiyor ve sanırım Ankara'da tek isim var Müslüm Abi![]()
mert insallah tanısırız bende tanışmayı cok isterdim ama nasıp değilmiş bir başka zamana kaldı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri