Kardeşim benım difüzör 3 kere değiştim bence hiç gerekmez uzatmaya hee tabi farklı arızalar için bişey diyemem mesela ben 32 bin turbo değiştim..Ama sakın o parca için uzatma garantini hemen müşteri hizmetlerini ara bak nasıl değişiyor o zaman.
Printable View
Kardeşim benım difüzör 3 kere değiştim bence hiç gerekmez uzatmaya hee tabi farklı arızalar için bişey diyemem mesela ben 32 bin turbo değiştim..Ama sakın o parca için uzatma garantini hemen müşteri hizmetlerini ara bak nasıl değişiyor o zaman.
bu diffüzör nedir ne işe yarar?
göğüs üstündeki ön cama hava üfleyen çıkıntı şeklinde duran zımbırtı luzümsuz bir parça :)
o parça o kadar eder mi ayıp ya!
arkadaşlar az önce fiat müşteri hizmetlerinden aradılar beni bu arızanın dış etkenlere bağlı olduğunu ve garantiden değişemeyeceğini söylediler tüm sizlerden aldığım bilgileride aktardım şimdiye kadar hiç bir punto için böyle bir işlem yapılmadığını bu işlemin garantiye girmediğini bana söyleyenlerin yanlış bilgi verdiğini söyleyip başka bir konu yoksa kapatmam gerekiyor dediler bende hukuki yollara başvuracağımı söyledim siz nasıl isterseniz efendim iyi günler dedi ve kapattı.
daha önce değiştiren arkadaşların ellerinde her hangi bir belge mevcut ise bana gönderirlermi paylaşırsanız sevinirim.
nasıl bir yol izlemeliyim bilgi verirmisiniz.
yardımcı olacak varmı aranızda arkadaşlar..
Sizi ayak üstü kandırmaya çalışmışlar. Başka servise gidin ve bir daha da o servisin önünden geçmeyin..
Arkadaşım toyota auris aldı dizel araç 25 30 derecelik bi rampada aracı durdurduğun anda araç tekrar yerinden kalkmıyor rampaya hızlı girip hızlı bitirmek gerekiyor ,toyota ile 2 senedir mahkemelikler mahkemeyi kazandılar toyota aracı almadı ve arızanın tüm aurislerde olduğunu böyle binmesi gerektiğini söylediler,bence serviste oyun oynamak yemek yemekten daha önemlisi sorunsuz veya az sorunlu bi araca binmek. bu tip emsaller çok sanayici olduğum için,servislerimiz iyi olsa fiat kötü bi araba değil,kul yapısı ticari kaygılarla yapılan bir yapı illaki arıza verecek bunu engellemek imkansız sadece daha iyi servislik anlayışına ihtiyacımız var sitede servis şikayetinden geçilmiyor ben yağ değişiminde 40 dk lık iş için 3 saat bekletildim polen filtresini değiştirdikleri kutular ve polen filtresi pislikleride aracın içine saçılmış şekilde teslim aldım şikayet etmedim ama yeter artık bundan sonra her yere şikayet yazıcam düzelecek bu serviler alternatifleri yok.
Yazın valla. Ama balık baştan kokar. Fiat' ın en tepeden bu durumlara müdahale edip müşterilerimi memnun edeceksiniz diye çalışanlarına terbiye vermesi lazım.
Çok yakın bi abim Balıkesir de Isuzu servisinde çalışıyor, size şu kadar söyliyim belki muhakeme etme şansınız olur adamlar bir şeyin yalnış, hatalı montaj ya da bakım yapmaktan o kadar korkuyorlarki aman fabrikadan bir şikayet gelmesin diye... Yani ne firmalar var servislerine birkere söledi mi iş bitiyor ama Fiat bu konuda yetersiz sanki daha da servislere boşver dedirtten cinsten... Saygılar.
merhaba,
daha önce telefonla irtibat kurmuştum kayıtlarınızda vardır muhtemelen birde şikayitimi burdan dile getirmek istedim.
diffüzör arıza olarak servise gitmiştim benim aracımın garantisi 30/06/2010 tarihi itibariyle bittiği için garantiyi uzatalım dediler 1 yıllık 399 tl istediler bende şu an için müsait olmadığımı söyledim servisin bana söylediği eğer garantiyi uzattırırsam diffüzörüde garantiden değiştireceklerini söylediler ve servise bulunduğum sözlü beyanımda şöyledirki puntoların genelinde olan bir arıza ve bu arızadan dolayı en az 10 tane aracınkini garantiden değiştiğinide çok biliyorum ve sizlerinde bunu çok iyi bildiğinizi biliyorum. ama malesefki koyuncu servis konya en kötü servis olmasından dolayı benim işim görülmedi bu servisin bu kadar kayıtsız ilgisiz ve sadece para için herşeyi yaptığını gördüğüm için aracımıda satılığa çıkardım ve bir daha asla ve asla fiat bir marka araç almayacağım böyle bir anlayışa böyle bir düzensizliğe böyle bir karmaşanın içine bir daha girmeyeceğim bu arızalayla alaklı sizden gelen yanıtta çok küstahçaydı arayan bayanın ismini hatırlamıyorum şu an öyle terbiyesiz birisi nasıl olurda müşteri hizmetleri depertmanında çalışır onunda anlamış değilim.
bu maili önemsemeyeceğinizide biliyorum ama sorun değil ben içimden geçenleri size ilettim hiç bir şekilde ne koyuncu servis konya veya fiat veya puntonuzda umurumda değil....
arkadaşlar,
bu mail fiat müşt. hizmetlerine gönderdiğim maildir sizlerle paylaşmak istedim...
Zaten o Fiat Genel merkezin müşteri hizmetlerinde çalışan o kadar küstah tipler varki. Telefonda insanı sinir ediyorlar. Hadi kış kış git ne halt yersen ye başının çaresine bak mesajını adama çok güzel veriyorlar. Bunların terbiyesiz davranışlarından dolayı bende sattım arabamı ve bir daha asla Fiat almayacağım.
arkadaşlar dün akşam üzeri koyuncu servisten aradılar çok kibar bir hanımefendi defalarca özür diledi bir hata olduğunu yanlış anlama olduğunu vurguladı diffüzörü değiştireceklerini ve aracımda her hangi bir arıza daha varsa onuda garantide halledeceklerini söylediler bugün öğlen sonu gidecem inş. değiştirecekler.
bir kaç şikayet etmek yeterli olmuş sanırsam arada şikayet etmek gerekiyor :)