-
yok araslıne olarak yazmadım.ordakı nıckname volki16.bıkac ssat once musterı hızmetlerını aradım durumu anlattım doneceklerını soledıler bakalım nele olucak.ısın bu kısmını hepbırlıkte yasayıp gorecegız.
BAKALIM FİAT BU GURUR KIRICI DURUM KARSISINDA NE YAPACAK?
BAKALIM FİAT BENİM MAĞDURİYETİMİ NASIL KARŞILAYACAK?
BAKALIM FİAT BU YETKİLİ SERVİS HAKKINDA NE YAPCAK?
YOKSA FİAT BİR KILIF BULUP KONUYU KAPATMAYA MI ÇALIŞACAK?
BAKALIM NELER OLACAK!
FİAT YAPTIGI VE SORUMLULUGUNDA OLAN BU HATAYI TELAFİ ETME YADA ETTİRME GÜCÜNE SAHİP Mİ?
FİAT MÜŞTERİ MEMNUNIYETİNİ NSIL BİR ÇERCEVEDE GÖRÜYOR?
HEP BİRLİKTE BURADAN GÖRECEĞİZ!
demon arkadasımızın basınada gelenlerı okudum daha önce cok uzulmustum hatta yorumda yapmıstım ekrardan gecmıs olsun onada.ayrıntıları tekrar yazacağım.
-
Ben konuyu hukuki boyuta taşıdım. Çünkü bu son yazdıklarınızdan hiçbir tanesi benim adıma olumlu şekilde sonuçlanmadı : )
-
arkadaslar
bugun sabahtan bursa bırmottan aradılar ve boyle bıseyın olmaması gerektıgını ve aracın kayıtlarında da herhangı bır hasar kaydı olmadıgını herhangı bır degısen yada boya olmadıgını soyledıler bende basıma gelenlerı anlatınca tekrar servıse cagırdılar uygun zmanda gelın tekrar bakalım dedıler bakalım ne cıkacak teknomak servıs elemanı herturlu degıstıgını ıspat ederım derken bırmot araca bakılmıs hıcbır degısen boya yok dıyor.aracı sattıgım arkadası arayıp durumu bıldırdım.c.tesı aracı goturecegız bakalım buradan gelısmelerı yazacagım.
-
-
2 seçenek var.
Araç gerçekten kazalı ise birmottakinin iş güzarlıgı, allah bilir eksper parasını da cebine atmıştır. Yok araç kazalı değilse teknomak elemanı işi bilmiyordur ya da daha da ileri gidersek; belki alıcının da tanıdıgıdır.
-
Her iki drumda da birisinin dili yanacak ortada madur duruma düşen bir arkadaşımız var. Bu expertiz olayı da kastı :) aslın da o SANAYİ dediğimiz yerde aracın 5 metre yanndan geçip nereleri değişmiş neresi boyanmış ne tarafında darbe almışta düzeltmeler yapılmış anında söyleyen Kalitekallavi ustalar var :)
-
Volkan kusurlu dıye dıreten arkadastan yazılı bır rapor alıp detaylarınıda belırtsın vede onuda goturkı soksun gozlerıne