ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı
Bu ne rezıllik boyle arkadasım ısın pesını bırakma bencede bundan sonrada fıat musterı servıslerını cepten ararım ceptelefonumada konusmayı kayıt eden program yuklerım ondan sonra yok bız demedık falan fılan ederlerse alın sıze makheme ugrasın durun benmı ugrasacam sonucta sızın ısmınız basında ,nette rezıl olur zamanında sabah gazetesıde carpık arac vermıstı kuponla sıfır dıye unutuldumu hayır vallahı bu konularda hassasım bızım burada market var koç grubuna baglı reyondakı fıat ıle kasadkı fıat farklı bır fıll magaza md yok boyle bısey sız o urunu baska yerden almıssınızdır dıye dırdır ettı bırde yalancı cıkarttı benı sonuç sustum 3 ay sonra aynı olay geldı basıma baktım kasa reyon farklı cektım ceple urunün raftakı fıyatını sessız sedasız guvenlık geldı beyfendı fıyat yazmayınız lutfen dıye bende fıyat yazmıyorum arkadasım yarın sabah sanayı bakanlıgına sıkayet edecem onun ıcın delıl topluyorum dedım magaza md kosa kosa geldı beyfendı ozur cart curt yanlıslık dınlermıyım adamı aldım faturayı urunu prınt ettım urun barkodunu sabah sanayı bak gıttım gerekenlerı yaparız dedıler .
Sıkayetvar.com ada yazdım olayıda Tanss bılmem ne md aradı ıst buldan özur dıledı sıkayetı gerı alın sukadar sıze alısverıs cekı cart curt tabıkı kabul etmedım bosunamı bukadar ugrasmısım magaza muduru ortalıkta yok 4 aydır ve bırdaha kımseden duymadım o marketen alısverıs yapanlardan fıayat kasada farklı guvenlık zaten hergıdısımde tıp tıp bakıyır ınsallah bırde ustumu aramaya kalkarlar alarm calmadan ozaman sen gor olayları