Sanayide en fazla 150TL'ye yaptırırsınız-ki EN FAZLA diyorum
Merhaba arkadaşlar.. İstanbul Anadolu yakasındayım 100.000 bakımıı yaptırıcam. Bosch Car servislerine sorduğumda 290 ile 350 arası fiyat aldım. Yani en ucuzu 290 diyor. Yetkili serviste ise 300 lira civarı fiyat alıyorum. Sizin önerebiliceğiniz yer varmı? Bildiğim kadarıyla değişen parçalar; Yağ,yağ filtresi,polen filtresi,hava filtresi,mazot filtresi. Çok değilmi 300 lira gibi fiyatlar?
Sanayide en fazla 150TL'ye yaptırırsınız-ki EN FAZLA diyorum
Valla İçinde Mazot filtresi olmasa o dediğin olabilirdi belki ama Mazot filtresinin fiyatı 90 lira dedi Bosch Car Servis. Dışarda 60 liraya ben alsam 60 lirada yağ olsa sırf yağ ve mazot filtresi 120 lira ediyor. Yağ,hava ve polen filtresi var daha + işçilik![]()
Dediğiniz gibi
Yağ 60 Tl
Mazot Filtresi 60
Yağ, hava ve polen 30 desek
hadi en baba 50 de işçilik desek = 200 TL tutar.
Ben olsam servise giderdim.. Özellerinde tadının tuzunun kaçtığının kanısındayım. Aksine düşünenler olabilir sadece benim fikrim bu![]()
Büyük ihtimal bende servise gitmeyi düşünüyorum. En azından yapılan iş garantili ve satıcağım zaman "100.000 km dahil Yetkili Servis Bakımlı" derim![]()
210 tl 100,000 km bakımı 4 filtre motor yağ 5w40ya da 5w30 yağ özelde yapılabilir
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri