Yani city Fiatın karızmasını çizdi....
Printable View
Yani city Fiatın karızmasını çizdi....
biraz önce geldim servisten.kontrol ettiler.parca değişilmedi.sadece ayar yapıldı.cagrılma konusu ise sadece sıkıntı muhtemel olan aracların şase nosun dan kontrol amaçlı çağrılacakmış.eger gerekli ise değişim yapılacakmıs..
bide gittiğim servis ary oto çekmeköy..kesinlikle tavsiye edebileceğim yer..ilgi alaka süper
[
servis bakımına giden her gp ye "kampanya"adı altında ücretsiz direksiyon milinin elektronik bir anahtarla sıkılması işlemi.
Firmaların bu tip geri çağırmaları çok dürüstçe bir davranış. Sonuçta bu tip hatalar sonradan farkedilen üretim hataları. Bunu kabullenip telafi etmeleri bence karizmayı çizmez hatta dahada arttırır.
torkmetre ile direksiyon mili somununu sıktılar sadece başka yapılan herhangi bir işlem yok. mutlaka bir sorun olmalı ki. Fiat bunu tespit edip bütün GPleri cagırıyor. sırayla manisadaki GPleri cagırıyolar die biliyorum. 2008 model benim aracım...
Kabullendı evet ama cok gec kalmadımı sence..Çok sayıda gp kullanıcısı bu dertten muzdarıp oldu ve kendı cebınden yaptırdı city arızalarını.
.Bence o para verıpte yaptıranlar karşı dava acıp paralarını gerı alabılırler...
arkadaslar bugunde ben cağırıldım bakalım ne olacak
bende 3 gün önce fiat merkezine mail atmıştım.Arka kapı kolları ve ileride yaşabileceğim city sorunu için.Bugün fiattan aradılar.Herhangi bir servise gidip sorunumu ücretsiz yapmalarını söylememi istediler.(city de dahil)Eğer yapmazlarsa bize ulaşın size yardımcı olacaz dediler.Güzel oldu.Bu forumdan Allah razı olsun.
dün gittim bende servise city veya mili değiştirecekler diyerek sevinçle. ama 4 dakikada arabayı çıkardılar servisten. bir tane civatayı sıkıp çıkardılar. bunun içinmi geri çağırdınız dedim. cityede bi baksaydınız dedim. usta direksyonu bi sağa bi sola çevirdi bişeyi yok dedi. abicim tek şeye inanıyorum ben. fiat deseki bütün cityler değiştirilsin bizim türkiyedeki servisler değişti derler yağlarlar direksyonu yollarlar müşteriyi.
bu sıktıkları vida arabanın neresinde sadece merak ettim .arabayı kaldırım mı altında bıryerden sıkıyorlar cunku benım araba servise girdi ve cıktı ne yapıldını nasıl yapıldığını göremedim nasıl bir olay bu vida sıkımı anlatırsanız memnun olurum
benim city değişmişti yine de çağırdılar bakalım..
bugün aynı konuda servise çağrıldım.... tüm 2008 ler çağrılacak herhalde....
Bu gün beni de aradılar müş. hiz.den bakalım servis randevu için arıyacakmış? aracım 2008 model ama direksiyondan hiç bir sıkıntı yaşamadım yine de gitmekte fayda var
sanırım herkesi arayacaklar... servis ne zaman arar randevu verir bilmiyorum... benim araçta bir sıkıntı olmuştu. direksiyonla ilgili civata gevşemişti. serviste sıktırmıştım........
bugun benim arac icinde firmayi aramislar.bir sorunum olmamasina ragmen yarin gidip islemi yaptiracagim.