Bende Zamanın da Yedek parça işi yapmıştım BMC servisinde hatta geçtiğimiz mesajlarda söylemiştim. O kadar çok şey gördüm ki tereddütte kalıyorum artık...

Şimdi bizim araçlara taktırdığımız opar kutularındaki parçalar normalde başka bir marka altında satılıyor misal vereyim...
Bmc parçalarını bize sağlayan Ompaş kutuları ompaş bir fiyat sallıyorum bir kutu hava filtresi 20 lira.Benim satın alışım Ompaştan 18lira.kişiye satış 20+kDV ve işçilik 35 civarı. Aynı malzemeyi aynı ürünü aynı fabrikadan çıkmışını oda Fil marka misal alıyorum 5 liraya . şimdi ikisinin farkı üzerinde ompaşın damgasının olması ve bir sıkıntı olduğunda bu parçanın yan sanayiye giriyor olması hatta savunmaları da bir acayip yan sanayi takmışsınız bu yüzden de dayanıksık dandik ürün ne alakaysa. E her ikisi de aynı fabrikadan çıkıyor aynı ürün dediğiniz de
" hayır efendim aynı fabrika bizim için özel üretim yapıyor bunları"
ya bırakın bunları ...

en güzelini bizim bir müşteri yapıyordu canı çok yanmış olacak ki gidiyordu bütün parçalarını yetkili servis parçalarının birebir aynı fabrika üretimlerini buluyor yarı yarıya alıyor bize de takması kalıyordu ee garanti dediğimiz de ben kendim garantilerim takın siz