14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Birmot Yenimahalle'ye teşekkürler

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

Standart Birmot Yenimahalle'ye teşekkürler

Birmot Yenimahalle. 20.000 bakım, kapı ayarları, yazılım güncellemesi, torpido ayarı, güleryüz samimiyet ve daha fazlası. 2 saate ricam üzerine aracı teslim ettiler sağolsunlar.
    Selenia grubu yağ kullanıldı tüm filtreler değişti ve balata temizliği sıvı kontrol ve tamamlanmaları görsel muayene buji değişimi vs. Hepsi toplam 240 tl. 6 taksite böldürdüm. Gp tr sitemizin yakın takipçisi olduklarını bizlere yakın ilgi gösterdiklerini biliyorsunuz.
    Güzel çaylarını bize bir ev sahibi inceliğinde sundular.
    Buradan özellikle yakın ilgilerinden dolayı Fırat bey ve Trim ustamız Mehmet beye teşekkürlerimi sunarım. Sayın Saim Çetiner şahsında tüm çalışanlara teşekkürler.
    Konu gurik tarafından (07/01/2010 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir.
    Gezgin Gp.

2. Bu mesajı için 4 kişi gurik'ye teşekkür etti:

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Servislerden böle memnun kalan insanları görmek gerçekten çok sevindirici.Keşke bütün servislerimiz böleye özenli güvenli müşteri memnuniyeti üst düzeyde çalışsalar.Teşekkürler y.mahalle birmot..

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Yenimahalle birmot gerek çalışanları gerekse babacan adam saim abi olsun çok süper insanlardır sahsen hemen hepsini tanırım ,güleryüzlerini ilgi ve alakalarını eksik etmezler .. Müşteri memnuniyeti kavramını iyi biliyorlar..

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Arabamı Birmod dan almıştım. Satış bölümünde Hatice Hn. oldukça ilgi göstermiş ve teslimat ta gerek kendisi gerekse satış müdürü ile servis müdürü samimi davranışları konukseverlilikleri beni etkilemişti. Kendilerine başarılarının devamını diliyorum.

MUHSİN AKSU
    muhsin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birmot Yenimahalle. 20.000 bakım, kapı ayarları, yazılım güncellemesi, torpido ayarı, güleryüz samimiyet ve daha fazlası. 2 saate ricam üzerine aracı teslim ettiler sağolsunlar.
    Selenia grubu yağ kullanıldı tüm filtreler değişti ve balata temizliği sıvı kontrol ve tamamlanmaları görsel muayene buji değişimi vs. Hepsi toplam 240 tl. 6 taksite böldürdüm. Gp tr sitemizin yakın takipçisi olduklarını bizlere yakın ilgi gösterdiklerini biliyorsunuz.
    Güzel çaylarını bize bir ev sahibi inceliğinde sundular.
    Buradan özellikle yakın ilgilerinden dolayı Fırat bey ve Trim ustamız Mehmet beye teşekkürlerimi sunarım. Sayın Saim Çetiner şahsında tüm çalışanlara teşekkürler.
    memnuniyetiniz sevindirdi ama ben kendi adıma çok üzüldüm
    Arkadaşlar size BİRMOT Yenimahalle ile ilgili traji komik bir olayı anlatıcam.

arabamın arızası için BİRMOT Yenimahalle'ye 4 defa götürdüğümde vuruntu ,ses (gıcırdama) ve çekişi iyi değildi her seferinde ısrarla belirtmeme rağmen hiç bir sorun olmadığı söylendi ayrıca beraber test bile yaptık ve sonunda özel bir servise gitmeye karar verdim benim eski komşum ustaya götürdüğümde sorunları anlattım ve ilk cevabı şu oldu 1.buji 2. buji kabloları dedi ve bakmasını talep ettim karbüratörü açıp baktık birde
    birde ne görelim karbiratörün altında ince hortumun girdiği plastik bir malzeme japon yapıştırıcısı ile yapıştırılmış ve hemen aracıma atlayıp yetkili servise birmota götürdüm sağolsun haluk bey ilgilendi ve daha önce arızasına bakan ustayı çağırdı usta senaryolara başladı birmotta böyle birşeyin mümkün olmadığını söyledi ve açıp bakmak istediler içeri alıp açtılar ve birmotun yapıştırma tekniğinin farklı olduğunu söylediler ve daha uzman bir arkadasın bakıp karar vermesi gerekiyormuş sonuçta garantiden değişmeyeceğini belirttiler ben birmota güvenmiştim bütün güvenimi yıktılar ben kırsam neden yapıştırıyım kırık şekilde getirip değiştirmesinide bilirdim ve bundan sonra birmota güvenmiyorum güvenemiyorum hala ses sorunum çözülemedi özel serviste teşhisi koydular birmotta çözdürecem ve saim beye acizane tavsiyem teknik personellerini gözden geçirip işinin ehli insanlarla çalışmasını tavsiye ederim biliyorumki bu mesajım yine yayınlanmayacak ve bende ısrarla yazmaya devam edecem

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

şAHSİ GÖRÜŞÜNÜZE SAYGIM VAR AMA NE YAŞADIĞINIZI BİLEMEM. Sadece orada bu tür basit hataların yapılmayacağını disiplinli bir servis olduğunu, ayrıca servis ustalarının da en ufak bir riske girmeyeceğini iyi bilirim. Hata varsa mutlaka düzeltilir serinkanlı olun.
    zannnederim besleme hortumundan bahsediyorsunuz. zamanla sıcaktan özelliğini yitiren bir plastik aparattır Unolarda. Bende de olmuştu değişimi şarttır.Tespiti ise çatlaksa zordur.Çekişi etkiler.
    Konu gurik tarafından (18/01/2010 Saat 01:35 ) değiştirilmiştir.
    Gezgin Gp.

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Alıntı muhsin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    memnuniyetiniz sevindirdi ama ben kendi adıma çok üzüldüm
    Arkadaşlar size BİRMOT Yenimahalle ile ilgili traji komik bir olayı anlatıcam.

arabamın arızası için BİRMOT Yenimahalle'ye 4 defa götürdüğümde vuruntu ,ses (gıcırdama) ve çekişi iyi değildi her seferinde ısrarla belirtmeme rağmen hiç bir sorun olmadığı söylendi ayrıca beraber test bile yaptık ve sonunda özel bir servise gitmeye karar verdim benim eski komşum ustaya götürdüğümde sorunları anlattım ve ilk cevabı şu oldu 1.buji 2. buji kabloları dedi ve bakmasını talep ettim karbüratörü açıp baktık birde
    birde ne görelim karbiratörün altında ince hortumun girdiği plastik bir malzeme japon yapıştırıcısı ile yapıştırılmış ve hemen aracıma atlayıp yetkili servise birmota götürdüm sağolsun haluk bey ilgilendi ve daha önce arızasına bakan ustayı çağırdı usta senaryolara başladı birmotta böyle birşeyin mümkün olmadığını söyledi ve açıp bakmak istediler içeri alıp açtılar ve birmotun yapıştırma tekniğinin farklı olduğunu söylediler ve daha uzman bir arkadasın bakıp karar vermesi gerekiyormuş sonuçta garantiden değişmeyeceğini belirttiler ben birmota güvenmiştim bütün güvenimi yıktılar ben kırsam neden yapıştırıyım kırık şekilde getirip değiştirmesinide bilirdim ve bundan sonra birmota güvenmiyorum güvenemiyorum hala ses sorunum çözülemedi özel serviste teşhisi koydular birmotta çözdürecem ve saim beye acizane tavsiyem teknik personellerini gözden geçirip işinin ehli insanlarla çalışmasını tavsiye ederim biliyorumki bu mesajım yine yayınlanmayacak ve bende ısrarla yazmaya devam edecem
    Öncelikle yazınız neden yayınlanmasın anlamadım ..

Birmot da bazen böyle aksilikler oluyor sizin sorununuza benzer bende yaşadım ama saim bey sorunumu çabucak hallettirdi ..

Senaryo olayında kesinlikle haklısınız çalışan bir kaç teknikerin hayal gücü gerçekten çok iyi

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

Mehmet öyleyse bu arkadaşlara tiyatro eğitimi vermişlerdir belki. Sanat olayı yani.
    Gezgin Gp.

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet öyleyse bu arkadaşlara tiyatro eğitimi vermişlerdir belki. Sanat olayı yani.
    Hepsini bilmem ama bir kaç tanesi muhtemelen master yapmış olabilir

Çağrı Cihanoğlu
    KeL_BLaDe CaGRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 364

biz stajyerlerini gördük onlarda gayet iyi arkadaşlardı birmotu bizde seviyoruz dı mı tolga

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Alıntı CaGRi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz stajyerlerini gördük onlarda gayet iyi arkadaşlardı birmotu bizde seviyoruz dı mı tolga
    Birmotu sevmiyorum demedim olm sadece bir kaç tane çalışanının fazla hayal gücü var dedim elbette çok kaliteli çalışanları var

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

Karizmatik

Alıntı CaGRi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım ben onu bende çok seviyorum aramızda kalsın

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

Hangi sahnede çıkıyor?
    Gezgin Gp.

Ali ÖZTÜRK
    bahcelili_ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 263

4 sene g.p kullandım. 4yıl o servise gittim hiç birzamanda şunum şöyle bozuk şu eksik olmuş dediğim olmadı ama oladabilirdi orda çalışanlarda neticesinde insan her insan unutabilir yanılabilir isteyen gider isteyen gitmez bukadar basit. ankaradaki tüm servisler diyaloğunuza göre size kesinlikle aynı ilgiyi gösteriyor asıl mesele şu:
    arabanızın plakasını modelini yazmadan profilinizi belirtmeden burdan isim ve kurumlara yönelik yargılar yapmak hiç etik bir davranış değil. kendinizi tanıtmadan direk bu konuyu forumu bulup buraya yorum düşmeniz özellikle hiç anlaşılır değil!!!

hem ustaları üst düzey insanlar hem yöneticileri orası bir özel işletme değil kurumsal bir kuruluş kimse ezbere işe alınmaz. ve asla da onlara gitmeyip x servisine gittiniz diye, bana gelmedi diye de beni ilgilendirmez artık demezler!

16. Bu mesaj için teşekkür edenler: