Birmot Yenimahalle. 20.000 bakım, kapı ayarları, yazılım güncellemesi, torpido ayarı, güleryüz samimiyet ve daha fazlası. 2 saate ricam üzerine aracı teslim ettiler sağolsunlar.
Selenia grubu yağ kullanıldı tüm filtreler değişti ve balata temizliği sıvı kontrol ve tamamlanmaları görsel muayene buji değişimi vs. Hepsi toplam 240 tl. 6 taksite böldürdüm. Gp tr sitemizin yakın takipçisi olduklarını bizlere yakın ilgi gösterdiklerini biliyorsunuz.
Güzel çaylarını bize bir ev sahibi inceliğinde sundular.
Buradan özellikle yakın ilgilerinden dolayı Fırat bey ve Trim ustamız Mehmet beye teşekkürlerimi sunarım. Sayın Saim Çetiner şahsında tüm çalışanlara teşekkürler.
Konu gurik tarafından (07/01/2010 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir.
Gezgin Gp.
Servislerden böle memnun kalan insanları görmek gerçekten çok sevindirici.Keşke bütün servislerimiz böleye özenli güvenli müşteri memnuniyeti üst düzeyde çalışsalar.Teşekkürler y.mahalle birmot..
Yenimahalle birmot gerek çalışanları gerekse babacan adam saim abi olsun çok süper insanlardır sahsen hemen hepsini tanırım ,güleryüzlerini ilgi ve alakalarını eksik etmezler .. Müşteri memnuniyeti kavramını iyi biliyorlar..![]()
Arabamı Birmod dan almıştım. Satış bölümünde Hatice Hn. oldukça ilgi göstermiş ve teslimat ta gerek kendisi gerekse satış müdürü ile servis müdürü samimi davranışları konukseverlilikleri beni etkilemişti. Kendilerine başarılarının devamını diliyorum.
memnuniyetiniz sevindirdi ama ben kendi adıma çok üzüldüm
Arkadaşlar size BİRMOT Yenimahalle ile ilgili traji komik bir olayı anlatıcam.
arabamın arızası için BİRMOT Yenimahalle'ye 4 defa götürdüğümde vuruntu ,ses (gıcırdama) ve çekişi iyi değildi her seferinde ısrarla belirtmeme rağmen hiç bir sorun olmadığı söylendi ayrıca beraber test bile yaptık ve sonunda özel bir servise gitmeye karar verdim benim eski komşum ustaya götürdüğümde sorunları anlattım ve ilk cevabı şu oldu 1.buji 2. buji kabloları dedi ve bakmasını talep ettim karbüratörü açıp baktık birde
birde ne görelim karbiratörün altında ince hortumun girdiği plastik bir malzeme japon yapıştırıcısı ile yapıştırılmış ve hemen aracıma atlayıp yetkili servise birmota götürdüm sağolsun haluk bey ilgilendi ve daha önce arızasına bakan ustayı çağırdı usta senaryolara başladı birmotta böyle birşeyin mümkün olmadığını söyledi ve açıp bakmak istediler içeri alıp açtılar ve birmotun yapıştırma tekniğinin farklı olduğunu söylediler ve daha uzman bir arkadasın bakıp karar vermesi gerekiyormuş sonuçta garantiden değişmeyeceğini belirttiler ben birmota güvenmiştim bütün güvenimi yıktılar ben kırsam neden yapıştırıyım kırık şekilde getirip değiştirmesinide bilirdim ve bundan sonra birmota güvenmiyorum güvenemiyorum hala ses sorunum çözülemedi özel serviste teşhisi koydular birmotta çözdürecem ve saim beye acizane tavsiyem teknik personellerini gözden geçirip işinin ehli insanlarla çalışmasını tavsiye ederim biliyorumki bu mesajım yine yayınlanmayacak ve bende ısrarla yazmaya devam edecem
şAHSİ GÖRÜŞÜNÜZE SAYGIM VAR AMA NE YAŞADIĞINIZI BİLEMEM. Sadece orada bu tür basit hataların yapılmayacağını disiplinli bir servis olduğunu, ayrıca servis ustalarının da en ufak bir riske girmeyeceğini iyi bilirim. Hata varsa mutlaka düzeltilir serinkanlı olun.
zannnederim besleme hortumundan bahsediyorsunuz. zamanla sıcaktan özelliğini yitiren bir plastik aparattır Unolarda. Bende de olmuştu değişimi şarttır.Tespiti ise çatlaksa zordur.Çekişi etkiler.
Konu gurik tarafından (18/01/2010 Saat 01:35 ) değiştirilmiştir.
Gezgin Gp.
Mehmet öyleyse bu arkadaşlara tiyatro eğitimi vermişlerdir belki. Sanat olayı yani.![]()
Gezgin Gp.
biz stajyerlerini gördük onlarda gayet iyi arkadaşlardı![]()
![]()
birmotu bizde seviyoruz
dı mı tolga
![]()
Hangi sahnede çıkıyor?
Gezgin Gp.
4 sene g.p kullandım. 4yıl o servise gittim hiç birzamanda şunum şöyle bozuk şu eksik olmuş dediğim olmadı ama oladabilirdi orda çalışanlarda neticesinde insan her insan unutabilir yanılabilir isteyen gider isteyen gitmez bukadar basit. ankaradaki tüm servisler diyaloğunuza göre size kesinlikle aynı ilgiyi gösteriyor asıl mesele şu:
arabanızın plakasını modelini yazmadan profilinizi belirtmeden burdan isim ve kurumlara yönelik yargılar yapmak hiç etik bir davranış değil. kendinizi tanıtmadan direk bu konuyu forumu bulup buraya yorum düşmeniz özellikle hiç anlaşılır değil!!!
hem ustaları üst düzey insanlar hem yöneticileri orası bir özel işletme değil kurumsal bir kuruluş kimse ezbere işe alınmaz. ve asla da onlara gitmeyip x servisine gittiniz diye, bana gelmedi diye de beni ilgilendirmez artık demezler!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri