Ce: 1.3 multijet zincir değişmeli değişmemeli mi?
165 binde ilk zinciri değiştirdim hemde ses yokken. ancak 175 binde şu an ve ses duyuyorum. ama içeriden duyulan bir ses değil. kaputu açtığımda hafif bir ses var bu normal mi? içe kurt düştü bi kere :)
Ce: 1.3 multijet zincir değişmeli değişmemeli mi?
ben gp imi 180 binde sattım sattığımdada zinciri değişmemişti..sattığım arkadaş 220 bni gecmiş şuana kadar yaptığı sadece standart yağ ve filtre bakımalrı olmuş :D yağına tuzuna iyi bakılırsa sorunsuz 250 bini devirir diye düşünüyorum ben..
Cevap: 1.3 multijet zincir değişmeli değişmemeli mi?
Arkadaşlar mrb yaklaşık 8 ay dır 1.3 2009 108 binde granade punto kulanıcısıyım aracımı çok seviyorum lakin arcımda bir ses var ne yaptımsa kesemedim son bir işlem kaldı oda sente atlamış olabilir şikayetim düşük devirde motordan gelen vuruntu sesi hangi ustaya gitiysem evet vuruntu sesi var ama şu arızası kimse diyemiyor yapılan işlemler tk enjektö değişimi şarj dinamo kasnağı değişimi kayış gergisi ve kayış deişimi bir arkadaşta aynı araç var benim araca göre gram ses yok yeminle kafayı yicem bu konu hakında bilgisi olan lütfen yorum yapsın teşekür ederim
Cevap: 1.3 multijet zincir değişmeli değişmemeli mi?
Bu konuda ilk olarak Enejktörlere bakmak lazım. Enjektörlerin hepsi tek tek bakılıp temizlenip ayarı yapılıdımı. yapan kişi yuzman bir kişimiydi. Sente atlasa o motor cok tan başına iş açmıştı. Triger zinciri ses yapsa ustanın bunun rahatlıkla anlaması lazım. bence yetkili servise yada gerçekten iyi iş bilen bir ustaya gidin.