sertaç,gidip sadece neden böyle bir öneride bulunduğunu sorup,detaylı bir bilgi alabilirsin.bu bilgiler seni tatmin etmez ise en azında bu forum sayesinde başka insanların kandırılmasını engelleyebilirsin.
Printable View
sertaç,gidip sadece neden böyle bir öneride bulunduğunu sorup,detaylı bir bilgi alabilirsin.bu bilgiler seni tatmin etmez ise en azında bu forum sayesinde başka insanların kandırılmasını engelleyebilirsin.
bende yaptırdım 50000 bakımını fatura ayrıntısı ise;
motor yağı ve filtresi değiş. 10,50
visco 5000 T.diesel 5w 40 3 lire 46,62
bijon 3,81 cam suyu katkısı 3,00
hava filtresi 1.3 db/fr 9,79
motor iç temizleyici 16,53
yağ filtresi 1.3 pn/po 7,86
polen filtresi 9,32
toplam da 107,43 +kdv-iskonto 120 ye geldi.kastamonu gözde fiat servisinden memnunum.
yanlız salıncaklarda biraz boşluk oluşmuş değişsinmi dediler maliyet 400 tl gibi bir para çıkınca şimdilik kalsın dedim.kampanya falan olursa değiştiririm inşallah. diğer servis tevrübelerini okuyunca servisimden daha da memnun kalıyorum...
Berker selam,
adama ne sorucan bilmiyorum ama adam bunun sana sölerken çekinmeyip yüzüne bakabaka bunu sölediyse, sen de ona dilediğin şekilde sor, bakalım her 10 bin olayını nasıl açıklicak?. baktın hala ısrar ediyo açıklamaya çalışıyo, bence sonrasında ne istiyosan gözünün içine bakabaka söle...
adam resmen kafa bulmuş yaw...
Arkadaşlar bende 50.000 bakımına gıdıcem yakınlarda.Enrico Aliberti 160 dedı fıyat olarak
yağ olarak selenia 5/40 kullanıyorlarmıs nasıl sızce uygunmudur?
Birde servislerde ıskonto nasıl uygulatılıyor?
Bugün itibariyle 50.000km bakımım sanayide tofaş servisinde yapılmış bulunmaktadır..
hava filtresi + yağ filtresi =25 tl
mazot filtresi = 40 tl
castrol magnatec 10/40 dizel yağı =60
lastikler kontrol edildi
şanzuman yağına bakıldı
bilgisayarlı kontrol yapıldı
parça:125 tl + 20 işçilik = 145 tl ye mal olmuştur...
Fiyat olarak çok iyi bence
Sizce ?
bencede harika en guzelı bu kendım alıyorum herseyın orjınalını usta ellere baka baka taktırıyorum.sanayıde iş bulamayan kim varsa zaten serviste calısıyor...
çunku bu seyler eger servıste yapılsaydı 350 tl den assagı olmaz hatta yukarısı olurdu..
valla guzelmiş bende son bakımı sanayidemi yaptırsam acaba diye dusunuyorum nisanda garntiside bitiyor zaten ama sorun su bu aracları bilgisayar asokuyorlar ya servsilerde oluyormu bu
Arkadaşım o dedıgın bılgısayar her fıat servısınde var..
Yanı sanayıde fıat tamırcılerınde bıle var..Dert etme....
ARKADAŞLAR ozellikle dizeller icin 10 binde yag degisimi var diyorsunuz ama ben her 10 binde yag degistrdim ustelik aracım benzinli. tabi bu arada yagın yanında hava filtresi yag filtresi poelnde degisip duruyor 60 bine kadar boyle geldim ben siz eminmisiniz benzinlilerde yag degisimi 20 bindemi oluyor
%1.000.000 benzinlilerde yağ değişimi 20.000 km'de bir oluyor :)
Yağ değişimi benzinlilerde 20000km de 1 yapılmakta.Ancak 1 yıl içinde bu km yapılmazsa bu durumda aracı yıllık bakıma sokmak lazım.Bu işlem zaten yağ değişimini de kapsamakta...
arkadaşlar benim aracım 1 yılı doldurmadan 10 bini doldurdu diye servise gidiyorum ve yag degisimi her defasında da yapıldı. üstelik 60 bin bakımı geldi ve yine yag degisecek. yahu her defasında yag degisimi yazık degilmi hadi benden giden para neyse de milli sermaye deilmi bu iş yahu. hayret bişey gercekten garantim doluyor biz daha yeni uyanıyoruz valla ne diyim bizde safız
bu arada diger tarafta yazdım ama burayada belritiym arkadaslar ozelde kendim 60 bin bakımını yaptırmaya kalksam servisle hemen hemen aynıfiyata geliyor ne anladım ben bu işten. özelle bi farkı kalmıyor.
Özel servis dedıgın sanayi dimi...Walla sana katılmıyorum yarı yarıyadan daha uyguna gelıyor..Ben 50.000 bakımını 145 işçilik malzeme dahil yaptırdım...
Serviste 400 e yakın ıstedıler mazot fıltresıde dahıl...
orjinal opar hava ve yag fıltresı
castrol motor yagı
mazot filtresi birde
oto saygılıdan aldım anadolu caddesı karşıyaka