Bugün aracımın 60bin bakımını yaptırdım. Yağ filtresi, yakıt filtresi, hava filtresi, polen filtresi değişti. Eksik yağları ilave edildi. İşçilik mişçilik derken servis müdürü Özkan Bey indirimi + servis şefi Nadir abi indirimi derken toplam fiyat 317 TL tuttu.
Özkan Bey ve Nadir abi başta olmak üzere tüm Bilen Oto çalışanlarına teşekkürler.
Hayırlı olsun. ben de oraya gelebilirim bundan sonra...
Hayırlı olsun Fatih, bence güzel fiyat, sorunsuz sürüşler...
Gel Mustafa bekleriz. Geleceğin zaman haber ver.
hayırlı olsunmu desemgecmıs olsunmu desem
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
317 TL biraz fazla değil mi yapılan işlemler için
Ziyaretçi
bencede
60 bin de yardımcı kayış ve fren hidroliği değişmedimi? Değişmesi gerekiyor diye biliyorum... Fiyat bencede iyi.
fren hidroliği de eklendi dediler ama faturada yazmıyor. ben de anlamıyorum bu çift bakımlar teklerden neden daha fazla. yapılan işlemler genel olarak aynı. kullanılan malzeme aynı. ama 50binde 150 ödemiştim herhalde. 60binde 2 katı. çiftlerde daha ayrıntılı bakım yapıyorlar herhalde.
Bende 16/07/2009'da 60.000 bakımı yaptırdım Özkan Bey indirimi + servis şefi Nadir abi indirimi olmayınca 340 tl. tuttu kayışlar değişmedi kontrol edildi benim gittiğim gün nadir bey yoktu sağlık olsun
gercekten cok guzel fiyat bende yardımcı kayış- on balatalar- karbon temizleme de yapıldı 495 tl tuttu
Fiyat Güzel Hayırlı Olsun Güle Güle kullan Fatih abi ..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
bencede çok cazip bi fiyat.
bakalım biz kaça yaptırcaz
selamlar
benimde araç 60 bin oldu ama açıkçası hiç gidip yetkili serviste yaptırmayı düşünmüyorum.
komik istanbulda da hem ucuz hem güzel hizmet veren bir usta bulamadım.
garantisi bittimi?aracınızın...serhan bey...
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
Serhan hocam,
Ümraniye kadosanda tanıdıgım usta var, 45000 de bakım yaptırdım gecikmeli olarak,
hava, yağ, polen, yakıt filtresi, buji degişimi, motor yağ degişimi, ön balata degişimi, direksiyondaki boşlugun giderilmesi, lastiklerde ayarsızlık vardı onları düzeltti toplam 300 verdim.
Fiyatlar sana uygunsa yardımcı olabilirim.
bende 60000 bakımını antalya bırmotta yaptırdım, filitreler yağ ve kayış değişti saddece , 550 tl bayıldım ne dıyelım alıstık servısler arasındakı bu uçuruma ...
60000 de yapılacakları bilmek için uzun ama güsel bir yöntem var, aracı ikinci el aldım, kullanım kılavuzu yoktu, ( sitede var bakabilirsin, tabi bu kısa yöntem ) gecen hafta persembe günü fiat 7/24 servisi aradım, dedim kardeşim kitapcık yok, adresi verdim, bugun gelmiş bakıyorum şuan ölesine, torpidoya atcam. Kadosana gelince.. hüseyin usta var, oska fiat yetkili bayide zamanında çalışmış, şimdi kendi dükkanında, aracı inceliyor, eksigi gideriyor, kitapcıkta yazanları degil, ramazan sonrası lastik tercihi için yanına gidicem, istersen ugrarız, sayg.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri