ben geçen sene gittim...bir önceki arabama mini onarım için, son derece memnun kaldım...tavsiye ederim...
Arkadaşlar arka kaportamdaki göçük için bursa autoking'e gidicem mini onarım için...Fakat bursa autoking hakkındaki yorumları bilmiyorum forumdada baktım ama bulamadım.Daha önce bursa autoking'e uğramış arkadaşlar varsa yorumlarını yazarsa sevinirim...
ben geçen sene gittim...bir önceki arabama mini onarım için, son derece memnun kaldım...tavsiye ederim...
Konu GPS2 tarafından (19/08/2009 Saat 14:58 ) değiştirilmiştir.
metro market*in o taraftaki...
var mı bursa auto king de hasarını yaptıran?
Ben yaptırdım mini onarım memnun kaldım (izmir yolu üzerindeki) gayet ilgililer güzelde yapmışlar ancak randevuyu çok geç bir güne veriyorlar yani ben gittim 9 - 10 gün sonrasına gün vermişlerdi.
sıfır aldığım aracımı 3 gün garajdan çıkarken sağ sis farın alt kısmını çizdirmiştim baya da derin bir çizikti autokin bursa da sorunsuz yaptılar ramazan bayramında fethiyeye giderkende karşı şeritteki kamyonun attığı taş sol arka kapıya isabet etti ve mermi gibi bir göçük oluşturdu onuda boyası bir şekilde yaptılar ben çok memnun kaldım i,lgi alakada çok güzel ayrıca
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri