Sanırım bahsi geçen 20000km lik periyodik bakım.Fiyat bence normal...
Printable View
Sanırım bahsi geçen 20000km lik periyodik bakım.Fiyat bence normal...
arkadaslar valla siz 1 yılı doldurmusunuz ama hiç km yapmamısınız benzinliler için syluyoru valla ben suan 11 bindeyim ve obu ayın 10nunda ylını tammalıyacak. buu arada ben 10 bin bakımını sordugumda arkadaslar 130 ytl falan dediler fiuyatlar son ne oldu bi değişklik yoktur umarım haftaya gotırmeyi düşünüyorum ama nal olur bilmem bide değişenler
polen
yağ filtresi
yağ
baskada bişey yok sanırım dimi
yıllık bakımda amma ne bakım sanırsın ki buyyuuk bişey yapıyolar pehh
10bin bakım yok ki benzinlerde :S
arkadaşım 200 tl nin neresi normal ben 20005 fiestama 20000 deki bakımına 180 ytl vermiştim ayrıca ac gazı basılmıştı polen filtreside değişmişti.yani grande fiestadan daha masraflı bir araçmı eğer bu fiyatlar doğruysa garanti bittikten sonra hayatta uğramam sevise polen filtresi taş çatlasın 20 tl olması gerek dışarda yağ ve filtre değişimide olsun 60 tl 80 tl ye çıkılır işin içinden yanlışmı?
Yok hayir.20000 değil.daha 4500de.Bende sok oldum.Dedim grandepuntotr diye bir forum var.oradaki arkadaşlar 100-110 civari dediler.Yetkili dediki kapsamli bir bakim oldugundan 200 civari tutar.
Filtreler ,yağ ,kapi ve far ayari,bir ikisey daha dedi.bende 1 yili doldurmaya 2 ay oldugundan yapmadan ciktim.
benim benzinli araba 9 aylik ve 26 bin küsür km deyim :icon_smile_wink:
polen + hava filtresi ikilisi serviste 37 ytl . periyodik bakim isciligi 60 küsür ytl . sirf bu ikisi bile rakami yükseltiyor. yag - yag filtresi - balatalara fis fis - cam suyu- balans vs derken bir bakmissiniz rakam kabarmis. hele isin icine balata degisimi falanda eklenirse seyreleyin rakami.
garanti bitince servisin kapsininin önünden gecmeme fikrim hala devam etmektedir :ok:
20000km lik bakımda dizel araçlara 200YTL çıkarırlarsa ben iyi derim:)Fiestanın motorunu ve ne zaman bakıma girdiğini bilemiyorum ama bizim araçlarda periyodik bakım 300YTL lere bile dayanıyor hatta geçiyor.Bence 200YTL normal kesinlikle.Ucuz Tofaş bakımları kuş serileriyle birlikte uçtu gibi:)...
hk sen bayagı gitmiisin keske dizel alsaymısısn yada lpg taktırsaymısın her neyse şimdi bu fiyatlar ucuzmu diye sorarsanız evet ucuz deil tofas naıl edeyimde yolayım politikasında demkki
evet bende garanti sonunda gitmiyecegim arkdaslar
4500kmdeki aracin 1 yillik bakimi icin bence 200YTL cok..Ayrica bakim masrafinin ucuz olmasida benzinli almamizda etkili olmustu.daha dogrusu herkez dizelin bakimi pahali olur benzinlinin bakimi daha ucuz demişti.
Ayrica bu garanti olayi gercekten sinir bozucu.Servis dişinda xenon taktiriyim diyorum garanti gidiyor.Jant taktiriyim diyorum garanti gidiyor..
h knin dediğine katiliyorum
"garanti bitince servisin kapsininin önünden gecmeme fikrim hala devam etmektedir " :)
arkadaşlar size katılıyorum nedir bu bakım fiyatları yaa alt arafı 20.000 bakımı 400ytl istediler.eee mecburen !
şimdi forumda 10000 bakımı için 80 tl diyen bile var bu doneyi servise dediğimizde o rakama yaptırabilirmiyiz sizce.
10.000 e 4 ay önce 70 verdim.Ama şu anda artmış olabilir...
banada yıllık bakım için 150 ytl turtar dediler
arkadaşlar meraba.1 yıldır GP kullanıorum ve bu yın sonunda yılllık bakımını yaptırmam gerekio ve bunun nekadara yapıldğnı bilmek istiyorum.arabam 1,4 starjet ve ve şuanda 15.000 de.servisin olduğundan daha pahalıya geldiğni söylüyolar nekedar dogru bilemiorum.
bizde daha yaptırmadık yaptırcaz. 3 martta 1 yıl oldu.
merak ediyorum bakallım ne olcak
bende merak ediyorum bakalım. en kısa zamanda yaptırcaz.
bnede merak ediyorum diyeyim bari yarın yaptırcam arkadaslar size acıklama yaparım ayrıntılı faturayı yazarım size burdan bakarsınız. bu arada arkadaslar biranonce fiat faydaya uye olun ki harcamalrınız bosa gitmeisn demdi demeyin haa
Yaptiran arkadaşlar nerede kaca yaptirdiğini ayrintili yazarsa faydali olur ,biz yaptiracak arkadaslara :)
birde pdr42 fiat faydaya ne oluyor?