erkay otomotiv
istanbul
Printable View
Ben de soldan kazalı bir araçtan çıkması muhtemel hasarsız bir sağ ön far bakıyorum, belki denk gelirim :)
mert cihanda far var çıkma bir danış istersen...
O sanırım çiftini satmak istiyordu, bana tek sağ lazım ama sormakta gene fayda var. Bulduktan sonra ilk iş sana bir uğramak olacak :D
Ben 270 tl vericem bir de arka sislere bağlatıcam sebep neden arka sislere bağlıyorlar işin kolayına kaçmasınlar ben ayrı hat çektiririm
slm banada bir yardımcı olursanız çok sevinirim msn adresim tolga_kole8@hotmail.com garantiyle ilgili sormak istedigim şeyler var siteyi kullanmayı tam beceremiyom kusura bakmayın :****(
300 TL verene benim sisleri söker veririm :) cidden !
valla bende aramaya baslıcam cıkma saglam bulursam takıcam
Önceki arabamda ön sis farı vardı, kaç kez sisli havada kullandım hiçbir işe yaramıyor. olmayanlar taktırıp parasını sokağa atmasın. ha yakışıklı olsun diyorsanız o başka..
arka sis konusunda ilginç bir vaka yaşadım,anlatayım..
şehirlerarası yolda dar bir mevkiide önümdeki kamyondan yol istedim,vermedi artık güvenlik gerekçesi ilemi gıcık olsun diyemi,çaktım uzunları verdim onun aynaya gidiyoruz nasıl olsa pes edecek derken adam arkasındaki çift sis farını bir açtı ben tabii kör oldum,ama koptum gülmekten,hiç beklemiyordum,bende espri olsun diye komple bütün farları kapadım adam güzel bir korna çaktı ve yavaşladı gecti sağa,geçerken birde selamlaştık,
bazı sürücüler bilmeden yada bencillikten komple uzunları kullanıyor onları pes ettirmek için geçerli bir yöntem bence :)
benimde başıma geLdi marmarise giderken artık yoruLmuşum öLmüşüm 14 saat araba kuLLanmışım gözLerden uyku akıyor o rampaya geLdim tmm dedim çok şükür gece saat 2 fLn dı arkamdan bişey geçti oneydi ALLahım ALi samiyende o kadar Lamba yoktur :D ben geçici bir körLük yaşadıktan sonra kaptırdım arkasından verdim uzunLarı şimdi ALLah var Bmw nin de farLarı mükemmeL di sonra adam yawasLadımı durdumu artık tam göremedim o sıra haLa tavşan gibi bakıyordum ben :D:D bu arkaLarı yaktı aha dedim yoL bitti sağım soLum yok dedim tmm buraya kadar sonra azjık viraja geç girmişim azjık böLe nası desem 5 cm daha geç girsem viraja kefene girecektim arka sisLer bazen feNaa oLabiLiyor :)
elimde 1 takım içi beyaz olan sis farı bulunmaktadır sıfırdır fiyatı 150 tl dir ilgilenen arkadaşlara duyrulur