auto kıngden tampondaki hafif cizik icin randevu almıstım hemde randevum yarın ama gitmemeyi düsünüyorum..metal aksam icin asla gitmem auto kinge ama plastik kısım die randevu almıstım ondanda caymak üzereyim :S
Printable View
auto kıngden tampondaki hafif cizik icin randevu almıstım hemde randevum yarın ama gitmemeyi düsünüyorum..metal aksam icin asla gitmem auto kinge ama plastik kısım die randevu almıstım ondanda caymak üzereyim :S
aracınızı autokingten alırken özellikle tamirat görmüş bölümlere dikkat edin. Benim aracımın arka tamponunda ufak 1-2 sorun vardı, onlar yapıldı haziran ayında, fakat eve gelince farkettim ki arka tamponun sağ kısmında hafif dışarı çıkıklık var, birkaç milim kadar. Ankara ostimdeki autoking e gitmiştim. Ha renk vs. açısından bi sorun yoktu, tertemizde verdiler arabayı, ama dediğim gibi ufak çıkıklık ilk günler biraz canımı sıkmıştı. gerçi şimdi görmüyorum bile :)
bende autokinge gidecektim ama internette bunlarla ilgili bir tane düzgün birşey okumadım. o kadar şımarmışlar ki ( rakip yok maalesef) hiçbirşey umurlarında değil.
benim aracımda 1 yerde boya kalkması ,bir derin çizik,3-4 tane taş vuruğu olmasına rağmen autokinge gitmiyorum. aile dostu bir kaportacı var ona gidecem bir ara.
benimde bugün işim düştü gittim adana autoking e sağ arka kapı kemer altını biraz sürttüm otoparktan çıkarken biraz göçük oluştu 20-30 cm kadar hepsi bu gittim işte baktılar kapının komple boyanması lazım boyayı yapmamız sadece 2 saat sürer dediler kaskon delinir dediler açıkçası sogudum sonra servise gittim adam tam tamına 5 dakikada orjinal boyayı yaptı önce bi pasta çekti ardından rötuş tamamdır çökük biraz kaldı ama en azından 7 aylık aracın komple bi kapısını boyatmaktan iidir açıkçası hiç memnun kalmadım hizmetinden autokingin.
Ben bir kere gittim dahada gitmem. Salaklar yanlış boya yaptılar ve adamların parmak izi başka yerlere çıktığından onun dışında bir parçayı daha boyadılar yani bir parça çzikten boyanırken iki parça oldu :( Neyse resimlerini falanda çektimde allahtan yarın bi gün başıma dert olmaz:D
aracı 2. el olarak aldık ve tamponun alt tarafında çok ve büyük çizikler vardı.uzun derin ve siyah plastiğini çıkarıcak kadar. kardeşimle onları bir güzel rotüş yaptık.bayada güzel oldu.tabi aracın rengide önemli.sevgiler
bizim aracın tamponuna otobüs egzozu girmişti ve kaldıemıştı baya tamponun bi bölümünü auto king de gayet güzel bi sonuç almıştık ama geçen gün tekrar götürdüm aracı çizikler için burası kolmaz şurası olmaz bunlar küçük hasar kapsamına girmez diye hiçbi şe yaptıramadıım kaputta ufak bi taş izi var diye bütün kaputu boyayacağız diyorlar kapıda ufak bi göçük var diye komple kapı sacı değişecek diyorlar abarttılar o gün yani
Arka tamponda hafif bir çizik var, AutoKing Eskişehir'in açılmasını bekliyorum. 15 Mart Pazartesi günü açılacakmış, kaskoyu deldirmeden yapabileceğim bir şeyse denemek istiyordum ama tereddütte kaldım şimdi.
10 000 bakımına az kaldı, heralde 1 yıl dolmadan 10 000 dolacak o zaman servise sorarım olmazsa.
arkadaşlar...ben mersin autokinge ilk defa uğradımi ön camda manda gözü ve yıldız çatlağı vadı...resmen yok ettiler tek bir nokta kaldı...çok şaşırtılar...memnun kaldım ...mersinde herkese autokinggi tavsiye ederim!
Osman Konu abicim :) öncelikle aramıza hoş geldiniz ilk mesajınız galiba mersinden birilerini de görmek beni sevindirdi tanışma bölümünden kendinizi tanıtırsanız da çok memnun oluruz. Ayrıca o çatlağı nasıl yok ettiler şaşırdım kaldım doğrusu :) güle güle kullanın...
arkadaslar ön tamponun alt kısmını,yola park edılmemesı ıcın konulan ufak cubuqa vurdum ve sonucunda gocuk meydana geldı tampon la kaput arasında orjınal bosluqun harıcınde ayrı bı bosluk olustu tamponun bı kac yerınde daha cızıkler mevcut auto kıng e goturdum aracı ve dırek butun herseyı duzeltıp komple boya yapacaklarını belırttıler sızce bu durum nasıl olur ?
Tamponum sağ alt köşesinden yırtılmıştı,birde rötuş yapılması gereken çizik vardı.
Maslak Atatürk Oto Sanayi deki Auto King e verdim.Yırtık onarıldı,diğer alanada lokal boya yapıldı.Tamponu komple boyamadılar,süper oldu.Şubeden şubeye fark ediyor tabiki.
aracıım tampon komple boyandı gayette sorunsuz ve muhtesem oldu ellerınden gelenın fazlasını yapmıslar super otesı olmussss
Siz neden birçok kasko şirketinin Auto King,le anlaşması oldugunu sanıyorsunuz ne olursa olsun bir iş yapılırken başında olmazsanız işleri sallıyorlar tavsiyem gidin işin başında durun memnun olmadıgınız yerleri anında dile getirirseniz mecbur ilgileniyorlar.
Eylemlerim devam edecek...
Nisan ayında ikitellideki autokinge gittim tampon yırtığı için. 3 nisandı, kaskom yoktu ve bana 26 nisana gün verdiler. 260tl masraf çıkardılar altta 10cm lik yırtık için. İçersi ve dışarısı tıklım tıklım araç doluydu. Sonuç olarak sanayide 50TL ye oksijen kaynağıyla eriterek yapıştırttım, boya atılmadı ama güzel oldu.
Servise araç verdiğinizde bazı onarımları autokingde yaptırabiliyorlar. Çünkü çoğu servis tampon tamiri gibi işlere girmiyor.
bende ikitelli autokingden aracımı dün teslim aldım. kapıda sürtmeden dolayı oluşmuş çizikler vardı. boya kalkmıştı. tereddütte kalarak gittim ama çok memnun döndüm. gerçekten iyi iş çıkarmışlar. bir güzelde yıkayıp öyle teslim ettiler aracımı.
Ankara OSTİM'deki Auto King'e babamın aracını götürmüştüm bu yaz.Zonguldak'da uva için bulunduğumuz sırada park yerinde küçük bir çarpışma yaşanmıştı ve sağ arka çamurluk ile kapıda çok küçük hasar vardı.27 Ağustos'ta aracı bırakıp 29 Ağustos'ta almıştım;ve adamlar tertemiz yapmışlardı arabayı.Ankara'da işi düşecek olan olursa OSTİM Auto King'i tavsiye ederim kendilerine...
benimde kaportada 2 3 cm lik birkaç göçük var fazla göze batmayan bende autoking e gidip yaptırmayı düşünüyodum ama bu kadar şikayet görünce
Å�kayetVar / Å�kayet Oku / Auto King alternatif aradım ve buldum ama DR VINYL - Tampon, deri vinil, boyasız göçük, sigara yanığı, göğüs kapı döşemesi
bu firmada mini onarım yaptıran varmı birçok kasko firmasıyla anlaşmalılar