Alıntı microab Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ankara Kartaş dan Alper (AutoEngineeR) çok memnundu,zırıltıyı sesi kesmişlerdi-uygulamalarından memnundu fakat en son olayda döşemesini parçalamış armutlar...
Bir günleri bir günlerini tutmuyor yahu.Psikolojik durumlarına göre değişiyor sanırım...
abi ben neden memnun olmadığımı anlatayım:

1. 3 ekim 2006 arabayı teslim aldığım tarih; arabayı teslim aldım benzinliğe girdim benzin almaya bi baktım fan ayarlama düğmesi kırık! kardeşim hiç mi kontrol edilmez bu araba müşteriye teslim edilmeden önce serviste!!!

2. servise gidecem randevu almak için telefon açtım telefonda ısrarla belirttim (çarşamba günüydü) sabah beni ilk sırada alacaksınız di mi 11 de başka bi randevum var yoksa ben başka bi gün geleyim dedim. tama dediler siz sabah 7.45 te kapının önünde olun ilk sizin arabayı alacaz dediler. bende o saatte servis kapısında beklemeye başladım ve benim arabamı anca saat 10 da aldılar önceden gelen taksileri aldılar!!!! benim diğer iş iptal oldu !!!

3. aynı sorundan dolayı iki kere beni servise gitmek zorunda bıraktılar! şu meşhur diraksiyon arızası! birinci defa gittim adamlar tamam dediler artık bi sorun olmaz parçayı mı değiştirdiniz dedim yok dediler neden dedim değişmesi gerekmez mi yağlama yaptık gerek yok parçayı değiştirmeye dediler . aradan iki üç hafta geçti gene başladı ses yapmaya bu sefer fiat müşteri hizmetlerine şikayet ettim daha önce tamir ettiklerini (!!!) idda ettikleri arıza gene başladı diye, sonra gene servise gittim ama bu sefer adamlar o parçayı hemen değiştirdiler!!! madem değiştirecektin ilk değiştirseydin!

4. bütün bu olayları beni kartaştan arayan müşteri hizmetlerine bildirdim ve her seferinde konu araştırılarak gerekli açıklama size yapılacak denildi ama ne arayan var ne de soran....