garantisi bitmiş aracını yetkili servise götürüp 100 ytl periyodik bakım ücretini ödemek istemediğini ,sadece malzeme ve işçilik ödemek istediğini servise bildiren oldumu.servislerin tepkisini merak ediyorum sadece.
garantisi bitmiş aracını yetkili servise götürüp 100 ytl periyodik bakım ücretini ödemek istemediğini ,sadece malzeme ve işçilik ödemek istediğini servise bildiren oldumu.servislerin tepkisini merak ediyorum sadece.
dogro bır yaklasım madem garantı yok standart bakım ucretlerını nıye alıyorlar bende merak edıyorum??? bunun uzerınde durmalıyız ,,, garantı uzatalım dersek bıttıgı tarıhı baz alıyolar araç servıs bakımlıolsa bıle ilginç tipik bızım fıat mantıgı işte napalım durum bu ...
konu pek rağbet görmedi ama aslında önemli.fiat servisleri garantisi biten araçlarda periyodik bakım ücreti adı altında alınan haracı ( 100 ytl ) almaktan vazgecerlerse sanayiye giden araçları servise cekmiş olurlar,bizlerde sanayiye gitmekten kurtulmuş oluruz.
bildiğim kadarıyla o 100 tl işçilik zaten, yani periyodik bakımda yapılan tüm işlemlerin işçiliği olarak geçmesi lazım. bu kapsamdaki işlemlerden ayrıca işçilik ücreti alınmaması lazım, yağ değişim işçiliği mesela...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ben dediğiniz olayı yaptım.Oturun pazarlığa kesin sonuç verir çünkü piyasanın durumu malum.60000 bakımına 243 milyon verdin nasıl rakam ama.Tabi servisin tanıdık olması ve benim yüzümün olmasıda buna neden.
periyodik bakım işçiliğinde sadece yağ,yag filtresi,hava filtresi,yakıt filtresi,polen filtresş degğısimi olarak dusunmeyın...ama dedıgınız gıbı servısınıze sadece yaptırmak ıstedıgınız seylerı soylersenız buna hayır demıyeceklerdır...çünkü önemli olan sizin istediğiniz...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Ben özellikle Sinop ta arabamı seris harici dışarıya götürmek istemiyorum,çünkü burada sanayide usta bulmak zor.Megane 2 mi servis dışı motor takazunu değiştirmiştim 1 hafta sonra değişen takoz dağıldı.Servise gitmek iyi ama verdiğimiz işçilikte cabası.Benim puntom 90 lık sanayide kesinlikle ben sormasam arabana 75 lik olanın mazot pompasını takarlardı çünkü nede olsa punto tek.Müslüme katılıyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri