-
Arkadaşlar benim aracın garantisi bitmişti ve hatta son bakımını dışarıda yaptırmıştım. Bunu söylememiştim ama garantisi bitince 40.000 bakımını kendilerinde yapılmadığı belliydi. Ben hiç karıştırmadım oraları. Çünkü tavandaki lekeler fabrika kaynaklı. Serviste ilk başta birsürü mazeret ileri sürüyorlar. Bastırınca hadi bir fotoğraf çekelim falan dediler. Sonra onay geldi. Gerçi tavanın gelmesi 2-3 ayı buldu ama sonunda oldu. Önemli olan aracın tavan kısmına daha önceden servis dışında müdahale yapılmamış olması. Yani servislere yüklenin, başka servisleri deneyin. Ben ilk gittiğimde sanki yeni görüyorlarmış gibi davrandılar. Fotoğraf çekmeye gelen çocuk yinemi aynı sorun diye ağzından kaçırmıştı.
-
Aracın bütün bakımları yetkili serviste yapıldı.En son 40.000 bakımı yapıldı o da yetkili serviste yapıldı.İlk önce Tofaş' a mail attılar.Olumsuz yanıt geldi.Ancak cevabın içeriğini bilmiyorum.Sadece olumsuz dediler.Servistekiler Tofaş'a giden maillerin genelde direk reddedildiğini önemli olanın bölge müdürlüğü olduğunu söylediler.Şimdi ordan cevap bekleniyor.Ona göre bölge müdürlüğünden biri gelip arabaya bakacak.Servistekiler sağolsun yardımcı oldular.Kavaklıdere oto ya teşekkür ederim.Herkesin dediği gibi çok iyi bir servis...
Ayrıca sorun ürün kaynaklı olduğu için bütün bakımların yetkili servislerde yapılma zorunluluğu aranmıyor...
-
Evet Arkadaşlar Grande Punto Kullanıcısı Ve Fiat Çalışanı Olarak Söylebilirim ki;Aracın Bakımları Zamanında Ve Yetkili Servislerde Yapılmadığı Sürece İyi Niyet Garantisi Her Zaman Devreye Girmez.Teknik Bilgiyi Her Zaman İçin Servis Teknik Uzmanı Ve Servis Danışmanlarından Almanızı Tavsiye Ederim.
-
servisten servise değişen bi durum bu ne yazıkki..doğru olan tek adres var arkadaşlar..ZİNCİRLİKUYU BİRMOT..benim fikrim..şikayet çi olduğum ve çözüm getirilmeyen tek bir sorunum bile olmadı..nezaman gitsem en iyi sekilde karşilandım ve aynısekılde sorunlarım çözüldü..hatta fazlası bile yapıldı diyebiirim..
-
-
Sarı lekerden bahsediyorsanız eğer kartal medos otomotiv de aracımı komple iç dış kuaför yaptırdım aracımdakilerle aynı lekeler ise çok hafif bir yıpranma payı olacağını söyleyip o lekeleri çıkartıyorlar isterseniz bir arayıp danışın
-
en sinir olduğum iş servis işi arabayı elli kere ordan oraya götürüyolar bide kontağa el atar atmaz çalıştırıyorlar ve sert kullanıyorlar sonra bişi olsa kullanıcı hatası derler sen git bi sürü para ver araç al seni kaale bile almasınlar en güzeli sanayide bildiğiniz usta gideceksin 1 saatte işin bitecek geleceksin