benim garantim bittiğinden beri hiç servise gitmiyorum.ayrıca serviste araclarımızla fazla ılgılenemiyorlar malesef.gerci onlarada hak vermek lazım yuzlerce arac gırıyo cıkıo hangi birine itina ile bakıcaklar ki :)
Printable View
benim garantim bittiğinden beri hiç servise gitmiyorum.ayrıca serviste araclarımızla fazla ılgılenemiyorlar malesef.gerci onlarada hak vermek lazım yuzlerce arac gırıyo cıkıo hangi birine itina ile bakıcaklar ki :)
Arkadaşlar benim prensin 20.000 bakımı geldi ama çok farklı yorumlar okudum 10.000 için ve ufak tefek sorunlar için Birmotu tercih etmiştim fiyat dışında bir sıkıntı yaşamamıştım. Yakın zamanda 20.000 yaptıran (dizel) arkadaşlar yorum yazarsa bende ona göre karar vereceğim. (fiyat-süre-ilgi,alaka vs...)
Bende aracımı Birmot tan almıştım ama az önce Merkez Servis e bıraktım, Öncelikle 3000 sıvı kontrolü için ve malesef 1 aylık araçta küçük çukurlara bile girince kapılardan (tüm kapılardan) sesler geliyor. Ve arka bagaj kapağını kapatmak için sertçe çarpmak gerekiyor. Öğleden sonra teslim edeceklerini söylediler, bakalım Merkez Servis nasılmış? Fiat Servisle ilk deneyimi yaşamak üzereyim sanırım :) Sonucu akşamüstü yazarım...
Merkez Servis ten aracımı teslim aldım, tüm kapıları yağlamışlar ve bagaj kapağının zor kapanma sorununu da gidermişler. Şu an araçtan tek bir ses bile gelmiyor. tıpkı ilk aldığımdaki gibi olmuş. Çok sevdim. Bir de aracı bana teslim etmeden iç-dış yıkayıp temizlemişler. Herşey ücretsiz tabi. 7000 de bir daha gelmemi istediler, yine ücretsiz bir sıvı kontrolü yapalım dediler. Çok iyi görünüyor. Merkez Servis i sevdim. 20.000 için de gideceğim yer belli oldu. :)
İzmir' de Merkez Servise gidin. Enriko Aliberti servisinden dolayı Fiat markasından soğudum. Bu kadar rezil bir yer olamaz.
manisa şendil servisindende memnunum güler yüzlü ve problem çözen teknik elemanlar tavsiye edilir
yıldızcan servisle ilgili bilgisi olan varmı?
merhabalar arkadaşlar
heçen hafta enriko alibertiye gittim yıllık bakım için herşey çok güzeldi aracı a dan z ye kontrol ettiler motor temizliğine kadar yapmışlar pırıl pırıl olmuş ben herkeze enrikoyu tafsiye ederim siz sıkıntılarınızı baştan söyleyin onlarada ona göre herşeyine bakıyolar iyiki enrikoya gitmişim gayette memnunum
slm ozzy 2006 dizel gp 103 binde bakıma sokmak istiyorum sanırım agır bakım gibi birşey olucak merkez servis yardımcı olurmu orayamı gitmeliyim yoksa garantisi bittigi için bildiğin gp dizel ustası biliyomusun yardım!!!!