:D
Printable View
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama sayfanın altında ilan sahibinin diğer ilanlarına bakınca herşey belli oluyor:)
Tabi burada yanlış olan şey araçtaki hasarın ya da pert oluşunun belirtilmemiş olması...
Arka cam sileceği de yok gerek te yok zaten :))
bu pert arac 10 gune kadar satılır bence...pıyasadakı kaporta boyacıların yuzde 80 bu ısı yapıyor...
fiyatı yüksek değilmi Müslüm abi
ılanı veren en az 2000 bın ytl kazanır bu aractan...kotu mu sızce...bence cok guzel bır para...aracın degerıne gelınce ben almam bu paraya bence yuksek bır para ve gorunen en az 5000 bın ytl lık masraf var...
Adamın magzasında 2008 model Azhazarlı dedigi Bravo var Bana gore hiçte az hasarlı degil:)
AZ HASARLI 2008 MODEL T.FİAT BRAVO 1,6 16V JTD DYNAMİC #11999704 - Sahibinden.com
bız bunlara bazen cıtır hasar deriz....:)
aklı olan hiçbir kaportacı yada pertçi bu aracı almaz çünki hasarlı bir arçtan kar edersiniz ancak bunun gibi toplanmış ama heryerinde kusur olan araçtan kar da edemezsiniz yaptığını işten zevk te alamazsınız
yuh ya arabaya acıdım yapılırmı bu be..
Yaaa valla içim acidi yahu ne bu böle...!
acil ihtiyaçtan satılık yazmış ilanda aynı kişinin başka ilanında bmw leriniz alınır yazıyo
bunu satıp bmw alcak çok ihtiyacı var paraya :D
İyi bir ustanın elinden geçerse bu araçtan iyi ekmek yenir , Araç hem dynamic hemde dizel 10 liraya alınsa 5000 diyelim harcayacağımız tutar 17 , 17,50 ye rahat gider vede çok güzel olur...
içim gitti arabalara... yazık yaa
çok yazık ya çok yazık alana acıyorum :)
valla ölmüş gitmiş gp yorumları okuduktan sonra bir daha baktım resimlere aırbag falan sonradan farkettım hele on panjur sahın :)
satıcının diğer ilanlarınada bakarsanız pert araç satan bi galeri
bu puntoda yüksek biyerden düşmüşde tüm dişleri kırılmış adam gibi duruyo...
sanırım satıcı ayıp olmsın diye arabayı biras toplamak istemiş elinde fiata ait ne varsa kullanmış sonuç olarak:
tofaş fiat punto kültablası
ortaya çıkmış...
aynı satıcının bu ilanına da bittim! :D
ÇOK TATLI HASARLI 2003 MODEL HONDA HR-V #12210155 - Sahibinden.com
"çok tatlı hasarlı" :P