Arkadaşlar
Aracımın ruhsatını almaya rami ye gittim dönerken trafik vardı ve demirkapıdaki dönerkavşakta belediye otobüsü tam dönemediği için baltaca bir hareketle aracıma geri geri gelerek çarptı. Sabah oldugu ve yogun trafik oldugu için ufak hasar oluşan aracıma yolcular ve diğer trafikteki araç sahiplerinin bişey yok falan demeleri yüzünden bişey oldugunu bile bile mecburen yolun açılmasına müsaade etmek zorunda kaldım 3 dakika duran trafik en az 1000 kişinin birikmesine yol açtığı için ve vatandaşın işe geç kalıyoruz diye galeyana gelmesini fırsat bilen otobüs şöförü de özür bile dilemeden aracına atlayıp eyvallah demiştir.
Başına böyle bir durum gelen arkadaşlar varsa bilinsin ki rapor veya tutanak tutulmadan bu tip olayların mahkemede sonuçlanması gerekiyor benim aracımda hiçbir problem yok ufak bir rötüş ile tampondaki çizik giderildi ve esneyen çamurluk ta yerine oturtuldu bu işlerm için para bile almadılar ancak kaputu açtığımda farı tutan plastik ayakların birisi kırılmış birisi de çok kötü çatlamış ancak sol ön farı tutmalarında bir mani yok yani o plastik çatlağı ne yazık ki yapılamıyor komple far değiştiriliyormuş grande puntonun sol ön farı kimbilir ne kadar.
Şimdi dava açmaya kalksanız 400ytl para gidiyor dava ne zaman sonuçlanır belli değil kazandınız diyelim parayı tahsil ediyorsuuz ancak bu uğraştığınıza değmiyor.
Sonuç : O balta İETT şöförüne hakkım helal değildir Allahından bulsun. En fazla bunu diye biliyorum. Boşuna dememişler İneklik Etme Taksi Tut diye İETT içinİETT ye mail attım gelen cevabı da aynen aşşağı yazdım.
--------------------------------
2009-01-05 17:01:07 tarihli mesajınız:
Bu Sabah edirnekapı istikameti demirkapı da otobüs trafikte geri geri gelerek aracıma çarptı düşük miktarda maddi hasar meydana geldi aracımın ön farının plastiği iç taraftan kırıldı ve sol çamurluk esnedi tamponumun boyası çizildi ÇARPAN ARACIN PLAKA NO SU : 34 BJL 12 ŞÖFÖR TRAFİK KESİLMESİN DİYE ÇEKTİ GİTTİ ARAÇTA HASAR VAR ancak vatandaş işe gidecez diye galeyana geldiğinden dolayı rapor tutturmak mümkün olmadı sadece aracın plakasını alabildim lütfen yardım edin.<hr>Yolcunun Seçtiği Hat Kodu :
Değerli Yolcumuz Hakan Onur,
İETT'ye yaptığınız başvuru incelenmiştir;
Konunun içerik yönünden tamamen Adli İşlem gerektirdiğinden ilgili Adli Makamlara müracaatınız gerektiği ve mağduriyetinizin bir nebze giderilebileceği yönünde,
İyi yolculuklar...
İETT Halkla İlişkiler ve Seyahat Kartları Şube Müdürlüğü
Yer imleri