Arkadaşlar gta ıv ün hatasını gidermek için forceWare 181.00 versionunu indirin.5 serisi,6 serisi,7serisi,8 serisi,9 serisi mx200 serilerini ve bircok modeli destekliyor.nvdianin ekran kartı texture motorunun daha iyi çalısmasını sağlıyor.bu win xp 32 bit içindir.kendim denedim ve hatalar düzeldi.
dox forceware 181.00 win xp-32 bit:
Geforce ForceWare 181.00 Win XP 32-bit download Guru3D.com
yukardaki linkten indirip bu nvidia yamasını kurduktan sonra pcmizi kapatıp açıyoruz.,ikinci adımda ise physx son versionunu yüklemek.
nvidia physx 8.10.13 win xp 32 bit:
NVIDIA PhysX System Software
bunuda kurup pc mizi tekrar acıp kapatıyoruz.ve oynamaya devam ediyoruz.baska oyunlarınız dada texture hatası varsa onlarda düzelir.
bu linkler nvdianin ücretsiz yayınladıgı yamalardır.şimdiden iyi oyunlar.
(kullandıgım pc nin sistemi;
asus 965 chipset p5b süperb 1333 mhz
nvidia 7900 gt 256 mb/256 mbit
E6750 core 2 dual 1333 mhz
kingston 3 gb 1066 mhz)
(bu sistemle sorunsuz oynayabiliyorum)
Konu batuhann80 tarafından (19/12/2008 Saat 15:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
Yeni yama çıkmış;
- Video editöründe birçok yenilik yapıldı. Artık daha yüksek kalitede videolar kaydetmek mümkün.
- Bowling oynarken yaşanan zorluğun giderilmesi için mouse hassassiyeti konusunda düzenlemeye gidildi.
- ATI 1900 ekran kartında yaşanan gölge problemi çözüldü.
- RAM'den daha fazla performans alınması sağlandı.
- Görsel geliştirmeler yapıldı.
- Multiplayer karakter ayarları elden geçirildi.
- DirectInput desteği sağlandı.
Yama link;
Downloadfenster
bu oyun vazgeçilmezim yaa süper bi oyun gta şimdi adam oldu işte![]()
Bende dimitriyi seçtim. ama merak edip baktım anlaşmayı seçince noluyo diye. dimitriyi seçmek daha iyiymiş bence![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
secmeden once save lemiştim bide diger senaryodan denicemdimitriyi öldürdüm düğünde diger adam kateyi öldürdü intikam
motorla helikoptere atlıyom tutunuyom bi türlü helikopterin icine binmiyo "space" ye basıom devamlı cıx yeni patch ıda yukledim faydası yok
bıraktım 4-5 gündür öyle duruyo uyuz oldum
![]()
Grand Theft Auto 4 - The Lost and Damned - Mod 2.0
Bildiğiniz gibi Grand Theft Auto IV için hazırlanan ilk eklenti geçtiğimiz günlerde Xbox 360 platformu için yayımlandı. PC oyuncuları da bu eklenti paketini beklerken bir uyanık Rockstar Games’in oyunun PC versiyonunda bu eklentinin dosyalarının bulunduğunu ortaya çıkardı ve bu dosyaları aktif hale getiren bir mod hazırladı.
The Lost and Damned Mod ile Niko, motorsiklet sürücüsü Johnny’e dönüşüyor ve oyuna yeni silahlar ve birçok yeni özellik ekleniyor. Bu dosyaların oyunun içinde bırakıldığını varsayarsak eklentinin ilerde PC’ye de çıkacağını söyleyebiliriz.
Download Link:Grand Theft Auto 4 - The Lost and Damned - Mod 2.0
Rar Sifresi Alıntı yapılan sitede yazıyor.
Alıntı:Sadecegir.com
Ahmet yeni görev filan varmı?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ben xbox360 da oynuyorum arada sırada hata ile karşılaşsam da sorun kendiliğinden geçiyor. update de yapmamıştım ama![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri