gecmis olsun mehmet abi...ALLAH herkesi korusun boyle serefsizlerden ulan hic mi allah korkunuz yok yaa...
Printable View
gecmis olsun mehmet abi...ALLAH herkesi korusun boyle serefsizlerden ulan hic mi allah korkunuz yok yaa...
Çok çok geçmiş olsun en azından sana bişey olmamış abi.
geçmiş olsun
mehmet geçmiş olsun. araçta başka hasar yoktur umarım. kanunlarımızın bunlara hak ettikleri cezayı vermiyor Allah belalarını verir inşallah.
geçmis olsun kaptan..üzüldüm valla..
Çok geçmiş olsun Mehmet.
Birşey alamaması sevindirici tabi, ama genede insanın asabını bozuyor bu ********'ler..
abicim çok geçmiş olsun dünyada okadar çok kanı bozuk insanlar varki millettin sahip olduklarını kıskanıp yada milletin alın teriyle aldığı şeyleri kolaya kaçarak hırsızlık yapmaları onlara ne kazandırıyo çok merak ediyorum böle insanları allaha havele etmekten başka yapılacak hiç bir şey yok malesef:(zaten allah cezasını vermiş elini yarmış
çok geçmiş olsun, yumruk felanmı attı acaba embesil insan kan felan olduguna göre pis kanıyla arabanı batırmış, allah belasını verir inşallah... tekrar gecmis olsun üzücü bi durum inşallah birdaha basına gelmez...
Çok geçmiş olsun üzücü bir durum allah kimsenin başına vermesin
Camları eski bujilerle kırıyorlar, muhtemelen öyle yapmışlardır. Yakalasanız ne olacak ki, kanunların yetersizliğinden bir süre sonra yeniden sokakalardalar. Adamlarda bir meslek bir eğitim olmayınca ekmek parası deyip yeniden çalacaklar. Tekrar geçmiş olsun Kemal, umarım bu sonuncudur.
geçmiş olsun abi ya..bunlar öldür öldür bitmez valla ya..allah kimsenin başına vermesin..
Gecmis olsun abi, var böyle kanı bozuk serefszler ne yazık ki :(
Teşekkürler arkadaşlar cam değişti ama artık malesef arabamı evimin önüne park edemiyorum artık ,Mecburen babamların garaja çekip eve kadar yürüyorum :( Şu adilerin yaptığına bakın yaw aracınız var ama binemiyoruz sabahın soğunda ta babamlara kadar yürüyüp arabayı alıyorum,Enteresan yaw :)
Mehmetcim çok geçmiş olsun.. Araç dikkat çeken bi görünüme sahip olduğundan birçok araba içerisinde direkt göze batıyor, belkide bu nedenle kısa sürede 2. vaka seni buldu. Tabii hasarın bu olanla sınırlı kalması sevindirici, Allah beterinden korusun!
Kapalı garaj işi çok iyi olmuş, üşenme ve hep oraya park et bence..
Geçmiş olsun Mehmet...
Bu heriflerin hepsinin ............ Boşlukları doldurursunuz artık!!!:ranting2::ranting2::ranting2:
Mehmet kardeşim çok geçmiş olsun. Ben de mecburen sokağa parkediyorum. Ama yapabilecek bir şey yok. Arabayı Allah'a emanet edip eve çıkıyoruz. Benim arabayı da yandan 1 metre oldukça derin çizmişler. Ayrıca bi sabah kalktığımda aracın ön cam fıskiyelerinin yanında 2 tane göçük var. Hala nasıl olduğunu anlayamadım. Gece olmuş. Bunlarda bile insanın morali o kadar bozuluyorki camı patlattıklarında nasıl olur düşünemiyorum. Neyseki bir şey almamışlar. Yapanları Allah'a havale ediyor tekrar geçmiş olsun diliyorum.
eğlence için yapıyor terbiyesizler.. Bizim sokakta yan yana altı, yedi arabanının camını patlattıklarını bilirim.. Geçmiş olsun valla..
Film'li arabanın camını dağıtamıyorlar diye biliyorum senin arabada film varmıydı acaba
geçmiş olsun femoli...
belki biliyorsundur..
kanalın biri istanbulda ışıklarda cam patlatıp soygun yapanlara yönelik zibartın uyguladıgı ürününü göstermişdi..
şaffaf filme benzer bir uygulama yapıyorlar..
adam cekiçle camı kırması için 10-15 kere sert vuruslar yaptı.en son vuruşunda cam sadece tula buz oluyor.yinede cam düsmedigi için arabaya giremiyordu...bu kadar ugraşsa zaten biri sesi duyar..