Geçmiş olsun Mehmet. Kötü bir durum yaw. Birşey götürmüş mü bari?
Sabahın köründe acı bir telefon mehmet abi camını patlatmışlar. O anki öfkemi inanınki anlatamam çünkü daha bir sene olmuştu diğer camı patlatalı ,Lanet olsun bu memleketteki kanı bozuk insanlara elini kanatmış aracın paspasları kan olmuş umarım kan kaybından geberir ..Yazık valla ya kasko hasarı bozmadan karşıladı ama milli servet ve boşa zaman kaybı yaşattı ...
Geçmiş olsun Mehmet. Kötü bir durum yaw. Birşey götürmüş mü bari?
Saolasın fatih hoca yok bir şey almamış yada alamamış ..
geçmiş olsun mehmet. Bu memlekette boşa oksijen tüketen o kadar adam var ki...
geçmiş olsun mehmet kardeş.böylesini yakalıcaksın arabanın başında o camı kafasında kırcaksın.******** ya bunu yapanlar.foruma dua etsinler yoksa çok pis söverdimya neyse..geçmiş olsun kardeş tekrar cana gelceğine mala gelsin takma.
abı cok gecmıs olsun yavalla cok uzuldum abı
neyse Allah daha beterınden saklasın.bunu yapanlarada daha beterlerını yasatsın ınsallah...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
kardeş çok geçmiş olsun! bunların en iyisi ölüsü! hepsi iyi olsun diyoruz artık... burağa katılıyorum çok güzel sövülürdü şimdi ama... foruma yakışmaz! Allah beterinden saklasın kardeşim!
Çok geçmiş olsun, birdaha tekrarlanmaz insallah.
geçmiş olsun kardeş...
hangi cam bu sefer?
kelebek mi yine?
Mehmet geçmiş olsun, Allahtan aracın içine hasar vermemişler...
Teşekkürler arkadaşlar valla çok günaha girdim bugün söverekkkk iyi beddua aldı sabah sabah..
Yokk bu sefer sol ön cam şöför tarafı ..
Buarda cam yarım açıkken kapyı kapadığınızda cam kapıya vuruyor gibi oluyor ya hani şangur şungur ses yapıyor onun nedeni camın yanında cama bağlı bir plastik var onun çıkamsı yada düşmesi dahilinde oluyor bir kaç puntoda görmüştüm bu olayı çam kırılınca plastik çıktı sordum sebebi oymuş.. şimdi kapı gibi oldu cam..
geçmiş olsun mehmet abi...
bi de bu insanlarla aynı oksijeni tüketiyoruz...
boş yere bizim nefesimizden çalıyolar...
mehmet geçmiş olsun çok üzüldüm cana geleceğine mala gelsin
böyleside Allahaından değil şeytanından bulsun
tekrar gecmıs olsun kardesım....
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
geçmiş olsun mehmet abi
allah belalarını wersin bunların!!
geçmiş olsun....
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde
stops78
geçmiş oLsun, umarım tekrardan başına böyLe bir iş geLmez
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
geçmiş olsun allah beterinden saklasın...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Erdi niye kinayeli gibi yazdın .senin parmağınmı var yoksa bu işte ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri