benim araba salı gunu gitti egzozdan ret aldı
gittim sokturdum dun sabah oglegin tekrar gidip geçti,ama o 2 gün omrumden omur yedi
yardımlarını esirgemeyen muslum abimede burdan teşekkür ediyorum tekrardan,sağolsun çok ilgilendi her zamanki gibi
arkadaşlar bugün
arizona yıldızını muayneye götürdüm güllübağlar tüv muayne istasyonuna
sabah 8,35 te sıra numarası kuyruğuna girdim
10 da sıra numarası aldım
önümde tam 65 araba
11-12-1- derken cuma saati öğlen yemeği derken saat 2,45 te ancak perona girdik
baktılar ettiler her şey tamam yalnız arka tekerlek el freninde % 30 luk bir sapma olduğu için muayneyi onaylamadılar
hadi oradan gittim yeni açılan MEDOS kartal servisine
bir tek fren test cihazı onlarda varmış
ayar yaptılar tekrar döndüm muayne istasyonuna
akşam saat 7,25 te perondan geçtik
muayne sonunda onaylandı ama bende ne kadar bildiğim beddua varsa
okuyup üfledim
bu kadarda bekletilmeski insanlar yahu
hastası var ustası var işinden izin alıp gelen var yazıktır günahtır
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
benim araba salı gunu gitti egzozdan ret aldı
gittim sokturdum dun sabah oglegin tekrar gidip geçti,ama o 2 gün omrumden omur yedi
yardımlarını esirgemeyen muslum abimede burdan teşekkür ediyorum tekrardan,sağolsun çok ilgilendi her zamanki gibi
yuhhhhhhhhh.bu ıskenceden baska bır sey degıl..bende daha once dudullu tuvturke 4 tane arac goturdum en fazla 45 dakıka-1 saat takıldım.randevulu gıtmedınızmı?yanlız ne kadar kızsakta frenlerdekı problemı gıdermıs oldunuz!!!ınanın servısın gozunden kacan noksanları yakalıyorlar..
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
coşkun abi hatırlıyorsan geçenlerde konuşmuştuk bizim öbür araba muayeneye giricekti babam randevu almış 7.30 a 7ç20de gitmiş 7.30 da almışlar 7.42 de çıkmış yani 12 dakika sürmüş seni neden bu kadar oyalamışlar ilginç birde bizimkinde el freninde %20 çarpıklık çıkmış ama onaylamamışlar az kusurlu olarak geçmiş
Coşkun, geçmiş olsun diyelimDenildiği gibi randevulu gitmedikten sonra eski muayene istasyonundan farkı kalmıyor tüvün...
Ufuk Abı gerekenı soylemıs.gecmıs olsun...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Ya bilader neden randevu almadan gidiyorsunki aklı başında adamsın .. akılsız başın cezasını ayaklar çekeryinede geçmiş olsun kuyu dediğin yer medos muydu
![]()
Coşkun öncelikle geçmiş olsun.Randevusuz gidince mecburen bekliyorsun.
Randevulu alsan bile erken gitmen gerekiyorki senden önce gelen randevulu adam sırayı alabiliyor.Yani sadece randevu yaptırmakta önemli değil.İllaki erken bi saatte gidip randevunun ilk numarasını alabilmek önemli.Sonuçta saat 9:00 randevusuna 30 kişi başvuruyor.Onlardan önce gidip numaratörden ilk sırayı almak lazım.Sora 9:10 ilk araba siz girersiniz içeri.
şimdi saat 10 a randevu alıyorsanız saat 9,30 dan önce 10 randevusunun sıra numarasını vermez randevu saatinden yarım saat önce sıra numarası veriyor![]()
Mehmet abi ben gölbaşı tüve gitmiştim mayıs 11 de.Saat 8:10 Geçe numaradan sıra aldım 901 YADA 9001 di heralde ilk sırayı almıştım.Saat 9:05 de de ilk ben girdim sıraya.Farklımı işliyor acaba sistemler.
arkadaşlar hepiniz haklısınız randevulu gitmek daha iyi aslında ama
işim icabı müsait olup olmayacağımı tam bilemediğim için mecbur kaldım randevusuz gitmeye hatta o gün muayneyi yaptıramasaydım ankara buluşmasına gelememe ihtimalim vardı
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri