yok yok bu insan yapımı olamaz. bu başka bişiooof ooff. allah sahbine bağışlasn. maşaallaah.
![]()
aman allahım ya nasıl bir tasarımdırdı yaa ınanılmaz bise kelımelerın kıfayetsiz kaldıgı an bu sanırım...
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
bu gunleride gorecez mi acaba...![]()
yok abi kesin paintle yapılmştır bu , photoshop bile bu kadr iyisini yapaamazz![]()
Ben birşey diyemiyorum![]()
hakkatten no comment...
aracın içinin renk kombinasyonu dışında herşey harika bir gün bizlere de nasip olur inşallah
roberto carlosadamı böle geldi yani![]()
2030 yılında bu modeline bineriz inşallah![]()
bence fazla cömert davranma.... 2030...! yani sanırım lambo'nun en eskilerinden biri olan CONTAC modelini şimdi almayı bir dene derim ben çünki yanılmıyorsam onun yerine bir GP T-JET filosu kurardınve yine yanılmıyorsam 80 model civarı CONTAC
lambo'ya gelince fazla söze gerek yok ne de olsa italyan...
yalnız arkadaslar baslıga bakın eve gelen esrarengiz paket siz dusunun siz ewde yoksunuz ve bole bi paket yanlıslıkla size gelio ve anneniz hayr bızım degıl die postacının teslımanıtı red edio![]()
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
yok be ben beğenmedim one ole yaw ,bedava verseler binmem ...
Kedi çiğer ilşkisi .Ben bir ağzımı silip geleyim![]()
Bu ne ya arkadaşlar yapmayın etmeyin göstermeyin böyle şeyler. Olan var olmayan var![]()
acaba 100 km.de ne kadar yakıyor![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
mauhauahuahuahuahuahuahuahua koptum dostum. aklına bu mu geldiHer 100 km de bir Can yakıyor
![]()
valla bu paket kutu her neyse açılana kadar heralde ben dayanamaz bayılırım ahahhahaha![]()
100 km sini bilmem de diablo vt içinde 30 ytl lik yakıt olmassa marşı basmıyo...
normal kullanım şehir içi km de 50 ykr civarı basınca 1 ytl yi geçebiliyo...
şehirler arası yolda min 35 ykr (85 km sabit hızda bende bu araba olsa öyle gitmem) basınca ortalama olarak yine 80 ykr falan km deki tüketimi...
ki bu vt nin sahibinin ağzından hane reventon un motorunun daa büük olduunu düşünürsek daa da yüksektir değerler...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri