Tolga iyi tatiller olsun, benim yerime de dinlen...
sevgili arkadaşlarım,abilerim,kardeşlerim...
bugun akşam itibari ile bende tatile çıkıyorum,tahminlerime gore bi aksilik çıkmaz ise pazar sabahı (27/07/2008) tekrardan ankaradayım...bu akşam otobus ile İzmir'e,kısmetse yarın akşama doğruda Altınoluk' geçicez...
kendinize çok çok dikkat edin,sağlıcakla kalın,allaha emanet olun...
tekrar gorusmek uzere...
Tolga iyi tatiller olsun, benim yerime de dinlen...
iyi tatiLLer, iyi egLenceLer
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
iyi tatiller tolgacım iyi gez eğlen döndüğünde bomba gibi göreyim seni..![]()
iyi tatiller olsun
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Gozum ıyı tatıller adına sevındım ıyı eğlen denizin kumsalın anlıcak her bısıyın keyfını cıkar![]()
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
tolgacım hayırlı yolculuklar kazasız belasız...
Konu Linos tarafından (18/07/2008 Saat 10:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajın neden düzenlendiğine dair, üyeye mesaj atılmıştır.
ii tatiller tolgacım. bnde 2 hafta sonra akçaydayım![]()
ii eglenceler.![]()
Tolga'cım, iyi yolculuklar... (Muhtemelen vardın bile)
Ben de 9 Ağustos-1 Eylül arası Burhaniye Ören'deyim... Çağrı da geliyormuş, üçlü buluşma yapalım!![]()
iyi tatiller tolga. bizim gerimize de gez, toz, eğlen.
iyi tatilller. hepimizin yerine gez ve eğlen....
tolga habire geziyorsun hiç durma sakın bir yerde![]()
ben geldim sen kaçıyosun tolgacım.sana ii tatiller.dikkat et kendine.gelince görüşürüz.
herkese iyi dilekleri için teşekkürler...
tekrardan sizlerleyim ve mutluyum
bu arada ilk defa altınoluk tarafında tatil yapma olanagı buldum ve tahminimden daha guzel geçti...sakin kafa dinlenecek ve bol bol mavi bayraklı deniz,sahil gorebileceğiniz bi yer...ve ayrıca bir gununuzu ayırıp bozcaada-ayazma sahiline gidilebilirsiniz,orası ömrümde gordugum en temiz sahildi diyebilirim...
hoş geldin tolga. bende yarn kısmetse akçaydayım . başlıo tatil![]()
çağrı ii tatiller sanada kardeşim,gerçekten çok guzel yere gidiyosun...pırıl pırıl deniz,tertemiz hava vsvs...
bigununu ayazma sahiline ayırmanı tavsiye ederim,gerçekten gorulesi bi yer...
hoşgeldin tolga.tatilinin iyi geçmesine sevindim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri