oy oy oyy
iyi tatiller Ahmet,
çok güzel güzergah yavv...
Herkes gibi bende tatil yapma hakkımı kullanıcammuğla kısımlarını geze geze ezberledim değişiklik olsun diye yarın yada salı gunu İzmir kuşadası-çeşme-efes-şirince(sırf şarap içmek için) bu şekilde bir plan geciyor aklıma yakın zamanda giden goren varmı bu yerleri tavsiye edermisiniz??? kuşadasında nerde kalınır ne yapılır...
bu gezi sonu1 gunluk MAZI da kalmayı dusunuyorumMAZI vazgeçilmezim vaz geçemiyorum...
Konu Ah-MeT tarafından (27/07/2008 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.
oy oy oyy
iyi tatiller Ahmet,
çok güzel güzergah yavv...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Geçen sene Pigale isimli bir otelde kaldım hem fiyatlar uygundu hemde merkezi bir noktada idi. Aqua parka mutlaka gidin dünyadaki en 10 parkdan birisi seçilmiş
iyi tatiller ben nazillideyim şirince tam bir entel geyiği......habire milleti kazıklıyolar köy kahvaltısı 10 ytl ..,, kuşadası yerine didim tercih......... bu arada mazı nerede
geri döndüm......
Hadi iyi yolculuklar ahmet yolun açık olsun kuşadsı güzel efes çeşme harika ama şirinceyi bilmiyorum . Dikkatli git gel![]()
iyi yolculuklar ahmet.saydığın yerlerin hepsi çok güzel.ii tatiller sana
Ahmet, hala çalışan biri olarak her yeri ya da herhangi bir yeri tavsiye edebilirim
İyi tatiller...
Saydığınız yerlerin hepsini görmüş birisi olarak güzel bir rotanız olduğunu söyleyebilirim.
Kuşadasının en eski otellerinden biri olan Kuştur var mesela oraya gidebilirsiniz.Veya daha lüks isterim derseniz Aqua Fantasy'nin otelinde veya Tusan Beach Resortta kalabilirsiniz.Bodrum ve Çeşmeye göre daha ucuz zaten Kuşadası.Kalite olarakta iyi.Ayrıca gecesi de Bodrum ve Çeşmeden aşağı kalmaz asla.
Çeşme ise tartışılmaz güzellikte bir yer.Tavsiyem Aya Yorgi koyuna gitmeniz.Beach tarzı yerler var daha çok.Biraz tuzlu olabilir ama daha elittir.Yada o kadar tuzlu olmasın derseniz Ilıcaya gidebilirsiniz.
Şirince ise Kuşadasına giderken yol üstünde olan ufak ve eski bir köy.Ama azıcık dağ tepe tırmanmanız gerekiyor aracınızla (8km) Fakat oradaki şarapları tadınca tırmandığınız o yolu unutacaksınız.Özellikle çok fazla çeşide sahip olan meyve şaraplarını tadın derim.
Efes ise bildiğimiz gibi antik bir kent.Gezilip görülmesi gereken yerlerden birisi mutlaka.Ayrıca Efes'e kadar gitmişken yine biraz ilerden aracınızla azıcık bir dağ tepe tırmanarak Meryem Anaya da gitmenizi tavsiye ederim.
İnşallah yardımcı olabilmişimdir.Kazasız belasız sürüşler ve keyifli bir tatil diliyorum...
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
Alaçatıya gidersen kumru yemeyi unutma![]()
GP in mirror is faster than they appear !
arkadaslar bu rota uzerinde gidemedimbir takım sebeplerden dolayı yine mugla antalya arasındaki güzel yerlere gittim,
gokova-dalyan-Saklıkent-Kaş (patara) dönüş te gökova da kaldık 1 gece, sonra geri donduk...
birkaç gun içinde RESIMLER ve açıklamalarıda eklicem![]()
bekliyoruz ahmet![]()
eğer yetişseydim sana biraz uzak gelebilecek bir yer tavsiye edecektim ahmet abi Balıkesir-Erdek-Ocaklar beldesi mükemmel bir yer huzur deniz güneş sıcak insanlar ve doyumsuz manzara arıyorsan bir dahaki sefere oraya gitmeni şiddetle tavsiye ediyorum![]()
kendi foto makinamda olan fotoları ekliyorum diger makina daha tatilden dönmedigelince onlarida eklerim
DALYAN
SAKLIKENT
KAŞ(Patara)
diğer makinadaki resimleri 2 gune kadar eklerim![]()
temmuz başında dalyan da idim sivri sinekleri olmasa mükemmel bir yer.....doğa deniz....herşeyi iyi 3 yıldır aynı yere gidiyorum
geri döndüm......
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri