geçmiş olsun.
böyle şeyler adama çok koyuyor.
Bugün Arabami çizmişler Görünce şoke Oldum Sanayide Pasta Attirdim Ama Nafile
geçmiş olsun.
böyle şeyler adama çok koyuyor.
Geçmiş olsun benimde aracım bir aylık iken arka kapı ön kapı ve ön çamurluğu çizmişlerdi boranlar servise götürdüm önce rutuş boya çekip daha sonra pastaladılar çok belirsiz oldu çizik nerde diye dikkatle bakarsan belli oluyor onun haricinde kimse göremiyor, yalnız ben aracımı götürdüğümde o hafta onikinci çizik araç olduğumu söylediler hatta bir tane üç kapı egzotik kırmızı vardı dört tarafınıda çizmişler aracını daha yeni almış onada baya üzülmüştüm.
çok geçmiş olsun sokakta durunca çiziliyor benim aracın anteni almışlardı çizdiler falan yapacak birşey yok sağlık olsun![]()
Ferruh geçmiş olsun.Bu da bir Türkiye Gerçeği işte![]()
çok geçmiş olsun,üzücü bir durum,arda abi çok guzel ozetlemiş...bir türkiye gerçeği...![]()
bende arabayı ılk aldıgım hafta sol arka kapıyı cızmıslerdı hala duruyor...arabayı yıkayınca bellı oluyor onun harıcınde bellı belırsız.bu adılıkten baska bırsey degıl.ne zevk alıyorlar bunu yapmaktan bı anlam veremıyorum...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Çok geçmiş olsun Böyle şeylerde keşke camımı kırsalardıda arabayı çizmeselerdi diyorum cam yada ayna değişirde kaporta çizildimmi ne boyatıyorsun nede o şekilde kullanabiliyorsun iki ucu **** değnek bununla geçmiş olsun diyelim ne yapalım burası türkiye....
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ne yapalım artık çizilmiş yere rötuş yaptıracaksın öyle bineceksin. Ankarada olsa Dr. Vinyl tarzı bir yer onu komple parçayı boyamadan hallederdi ama rötuş da olur ne yapalım. Dünyada başka hiçbir ülkede yok bu araba çizme huyu. Allah belalarını versin bunu yapanların. Tekrar geçmiş olsun.
valla ne kadar işe yarar bilmiyorum ama silici olarak satılan beyaz sünger tarzı ürünler var boyanın cilasını alır ama çiziği kapatır diyorlar. Yıkamacıların bir kısmında var yada araç temizlik ve bakım ürünleri satılan mağzalarda bulabilirsin.
Eeee, koyu renk araba alanların kaçınılmaz sonu.
Benim araba da koyu renk, benimkini de çizdiler birkaç defa. Tövbe ettim. Beyaz harici araba alırsam neyim![]()
Siyahtaki çizik 20 metreden görülürken beyaza büyüteçle bakmak gerekiyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri