-
paylaşımına tabii ki teşekkür ediyorum :)
yalnız burada hepimiz fikir paylaşıyoruz, benim hayatımda uçak kullanmışlığım yok we fazla bi bilgi sahibi de değilim :) ben sadece görüntülere bakarak fake olduğunu iddia ettim. ewet uçağın dawranışları gerçekçi değil, ayrıca denizin köpürmesi we dalgalanması da gerçekçi değil, daha fazla olması gerekirdi.
burda sana kasti hiç birşey söylemiyoruz, senn aldığın bilgiler forumdan,we onları bize aktardın teşkkürler.
-
bunada fake demeyın sakın.... :)
Uçak Kazası - Vidivodo
-
ehhe buna kimse fake diyemez :) denmesi için de sebep yok zaten
-
hobby uçak falan olmasın ne bu yawww fakeeeeeee
-
banada fake gıbı geldı :) ısın sakası paylasım ıcın sagol...
-
fake bu fake inanmayın :D:D:
işin şakası,abi sen bu uçaklara çok meraklısın sanırım,ama bende oyleyim discovery de ve national da bi program var perşembe akşamları uçak kazalarını anlatıyor,hemen hemen her bolumunu izliyorum ve baştan beri izlediğim kazalardan sunu anladım;inanın uçak kazalara çok garip şekilde oluyor
örneğin birtanesinde uçağın (üst kısmı) çatı kısmı uçuyor,diğerinde uçaklar pistten havalanırken çarpışıyor felan...yani uçaklar bazen inanılamayacak goruntuler ortaya koyabiliyor...
-
bu fake olayı g.o.r.a. dakı ufoya benzedı :-)
-
bu gercekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:):)tesekkurler paylasım icin...
-
ıste ben bu forumun bu yonunu cok sevıyorum.ılk bastan berı yazılanları dısardan bırı okusa kesın kan cıkar derdı burdan :) ama ne oldu hepımız gulup eglenıyoruz.ortam ne kadar gerılsede bı sekılde yumusuyor.kalbını kırdıgım arkadaslar varsa basta alper olmak uzere, eger kelımelerım ıncıttıyse ozur dılerım...
-
harika yaw :) sanki bisiklet kullanıyor adam :)
-
akıllı tv de bu videonun devamı mevcut bu bir reklam dan ibaret meraklısına duyrulur.
-
uçak suya iniyor ve arka kapı açılıyor acil iniş balonu açılıyor bir bermuda t-shirt lü adam kapıda beliriyor ve başlıyor şarkı söylemeye..........